Tęsiasi Hario Poterio ir „Žiedų valdono“ sagos

Nuo naujojo sezono kiekvieną savaitę per LNK bus rodoma net 12 vaidybinių filmų. Savaitgaliais geriausiu laiku nuo pat sezono pradžios savo nuotykius tęs Haris Poteris ir Žiedo brolijos kompanija - žiūrovai išvys per LNK ypač sėkmingai rodytų kultinių filmų tęsinius. Taip pat savaitgalių vakarais žiūrovų lauks „Warner Bros.“ klasika tapę kino hitai “Skubis Dū”, antroji filmo “Ašmenys” dalis, paslaptingiausio pasaulyje šnipo Ostino Pauerso trilogija.

Sekmadieniais LNK filmų programą vainikuos naujausias pirkinys - iš kompanijos „Disney“ įsigyti patys populiariausi ir geriausi filmai visai šeimai, praneša LNK.

Jau rudenį 2005 metų kino superhitas “Narnijos kronikos: liūtas, burtininkė ir drabužių spinta”, o taip pat kultiniai “Nerealieji” bei “Viščiukas Cypsius”, nuotykių mėgėjams “Kodas L.O.B.I.A.I.” su Nicolasu Cage’u, “Hidalgas” su Viggo Mortensenu ir “Karalius Artūras” su Clive’u Owenu ir Keira Knightley, taip pat veiksmo trileriai “Skrydžio planas” ir “Ugnies trauka”.

Jau šį rudenį LNK eteryje pasirodys ir “Ponas ir ponia Smitai”, Penelopę Cruz gerbėjai išvys 2005 m. sukurtame nuotykių filme “Sachara”, o istorinių dramų gerbėjams - kritikų išliaupsintas, daugybę prestižinių apdovanojimų pelnęs, savo realizmu šokiruojantis, Lietuvoje filmuotas dviejų dalių miniserialas su Helen Mirren ir Jeremy Ironsu “Elžbieta I”.

Tarp lietuviškų premjerų – „Nuodėmės užkalbėjimas“

LNK tęs ir naujausių lietuviškų filmų įsigijimo ir rodymo tradicijas. Milžiniško susidomėjimo sulaukusius “Dievų mišką” ir “Vienui vieni” šį sezoną papildys naujausi pastarųjų metų Lietuvos kino kūrėjų darbai- režisieriaus Algimanto Puipos “Nuodėmės užkalbėjimas” sukurtas pagal šviesios atminties Jurgos Ivanauskaitės romanus ir tarptautinį pripažinimą pelnę Audriaus Juzėno “Getas” bei skandalingasis Emilio Vėlyvio “Zero”.

Rimtojo kino žiūrovus į “Snobo nakties” rubriką toliau kvies Rytis Zemkauskas, šį sezoną snobams pasiūlysiantis juostas “Avarija”, “Malholando kelias”, “25-a valanda”, “Venecijos pirklys”, “Apie Šmitą”, “Didingąjį”, “Aš esu Semas”. Be to, bus surengtos geriausių kultinių režisierių Woody Alleno ir Stanley Kubricko kūrinių retrospektyvos.

Ilgai lauktas „Sopranų“ tęsinys

Darbo dienų vakarais LNK žada daug dramos, įtampos ir veiksmo gerų TV serialų mėgėjams. Be lietuviško karinio serialo “Garbės kuopa”, LNK eteryje pasirodys kultinis serialas “Džerikas” (Jericho), kuriame pasakojama apie netoli Amerikos vidurio miestelio įvykusį paslaptingą sprogimą, paralyžiuojantį bet kokį gyventojų ryšį su pasauliu. Kiekviena serialo minutė persmelkta dramos, nežinios ir įtampos- kas vyksta pasaulyje, kaip gyventi toliau, kaip kovoti ir ar verta kovoti už išlikimą?

Taip pat LNK eteryje vakarais žiūrovai išvys ir 2005 metų serialą “Bėglių medžiotojai” (Wanted), kuriame į elitinį būrį, susirinkę geriausi įvairių specialiųjų tarnybų profesionalai gaudys pavojingiausius nuo teisingumo besislapstančius nusikaltėlius iš ieškomiausiųjų šimtuko.

Naująjį sezoną deserto sulauks ir kultinių “Sopranų. Mafijos kronikų” gerbėjai - LNK eteryje bus parodytos 9 dar nerodytos ir jau visai paskutinės šio, bene labiausiai specialistų įvertinto ir į TV istoriją aukso raidėmis įrašyto TV serialo dalys. Visa Amerika pavasarį prilipusi prie televizorių laukė, kaip savo dienas ekrane baigs Tonis, kaip pasisuks jo šeimos ir ne itin švaraus “atliekų verslo” reikalai. Naujos tragiškai žuvusio Stevo Irwino dokumentikos dalys

Savaitgaliais dienomis LNK tęs pačios aukščiausios kokybės dokumentikos rodymo tradicijas. Bus parodytos paskutinės, dar nerodytos prieš beveik metus tragiškai žuvusio “Krokodilų gaudytojo” Stevo Irwino dokumentikos dalys. BBC dokumentikos seriją papildys naujausi legendinio gamtininko Davido Attenborough šedevrai. Žiūrovai išvys ir naujausias “Nacionalinės geografijos” gamtos dokumentikos serijas.

Mažieji LNK žiūrovai šiais metais sulauks ypatingų naujienų. Prie jau pamėgtų animacinių personažų iš „Warner Bros.“ šeimos- Tomo ir Džerio, kiškio Kvankos, šuns Hektoro, antino Dafio, katino Silvestro, Kanarėlės, Pinkio ir Makaulės, prisijungs kultiniai „Disnėjaus“ kompanijos veikėjai - Mikė Pūkuotukas su draugais, 101 Dalmatinas, Čipas ir Deilas bei daugybė kitų. Japonų “animė” mėgėjai šį sezoną sulauks kultinio serialo “Naruto”.

Naujas LNK sezonas – nuo rugpjūčio 26 dienos

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją