Kokie jie buvo mokykloje? Ramūs ir niekuo neišsiskiriantys, ar pagarsėję pramuštgalviai? Jei kuris mokykloje prikrėtė šunybių, „Klasės“ tai neliks nepastebėta. Apie „mokinių“ praeitį pasakos buvę bendramoksliai, mokytojai. Ar jų kelias į šlovę buvo rožėmis klotas, ar grįstas akmenimis? Pamokos padės jiems vėl pasijusti 12-mečiais, 17-mečiais ir prisiminti, ką išgyveno anuomet.

Įdomu, ar šiandien vakarykščiai mokiniai dar prisimena, kas yra Pitagoro teorema, Niutono dėsnis ir kada vyko Žalgirio mūšis. Kad mokiniams nekiltų pagundų praleisti pamokas, juos, pasak pranešimo spaudai, griežtai prižiūrės „Klasės“ auklėtoja – į Lietuvos televiziją sugrįžusi Inga Valinskienė.

Pasitikrinti žinias teks visai netrukus, nes susimauti prieš tokius mokytojus, kaip Alfredas Bumblauskas (istorija), Irena Smetonienė (lietuvių kalba), Zita Kelmickaitė (muzika) ar Kęstutis Glaveckas (matematika) būtų ne kas.

O pasistengti verta, nes egzaminus laikyti bus leista tik penkiems, iš kurių vienas, geriausiais pažymiais egzaminus išlaikęs mokinys, bus apdovanotas aukso medaliu – kelione į egzotiškąją Kubą.

„Klasė“ – nuo rugsėjo 3 dienos per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją