Ir tai tik gėlytės. Penktadienį 21. 30 val. „Tango TV“ žiūrovai išvys įdomiausius romantiška turėjusios būti kelionės Italijoje, Riminio kurorte momentus. Natas į kelionę išvažiavo su vilniete, žymaus Lietuvos respublikos signataro Rolando Paulausko dukra Urte.

Tiesa, vaikinas iš pradžių išsirinko blondinę Vaidą, tačiau ši paskutinę minutę pareiškė, kad turi vaikiną ir važiuoti atsisako.

Nato linksmybės tuo nesibaigė. Išvykus į Italiją, vaikinui teko išklausyti kone lytinio švietimo pamokėlę. Matyt, pagauta pietietiškos atmosferos, Urtė nusprendė pasidomėti intymiais Nato gyvenimo momentais.

Kiek kartų per savaitę Natas mylėdavosi su Viktorija? Kada prarado nekaltybę? Tokiais itin intymiais klausimais Urtė stengėsi su Natu susipažinti. Kaip į tai reagavo vaikinas ir ar toks spaudimas padėjo jiems su Urte artimiau susidraugauti, žiūrėkite jau šį penktadienį, 21.30 val. per “Tango TV”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją