Nuo rugpjūčio šeštos dienos, pasak televizijos pranešimo spaudai, šiokiadieniais vis tuo pačiu metu – 21.30 val. – „Tango TV” rodys karščiausią sezono naujieną Lietuvos žvaigždžių realybės ir pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė”, kuriame dalyvaus šmaikštusis Natas, seksualioji Nijolė Pareigytė, vienišasis gelbėtojas Gediminas Jaunius, talentingasis Vytautas Šapranauskas, nenuspėjamasis skandalų meistras Egmontas Bžeskas ir kitos geidžiamiausios šalies nuotakos ir jaunikiai.

Jų gerbėjai iš visos Lietuvos laiškais užplūdo kūrybinę realybės šou komandą, kad tik galėtų bent minutę pabūti su savo mylimiausiais, o jeigu laimė nusišypsos ir išvykti su jais atostogų į išsvajotąją užsienio šalį. Iki šio naujutėlaičio realybės šou „Tango TV” žiūrovai šiokiadieniais vis tuo pačiu metu – 21.00 val. – galės linksmintis su „Vilu ir Greise”, o po realybės šou jau įprastu laiku - 22.30 val. - ir geriausiais pasaulio filmais.

Šeštadieniais vis tuo pačiu metu – 22.00 val. – „Tango TV” savo žiūrovams dovanos dar vieną naujieną – gražiausių pasaulio moterų reginį realybės šou „Topmodeliai” su supermodeliu Tyra Banks ir jos globojamų keturiolika jaunučių modelių, kurios varžysis dėl taip geidžiamo prizo: šlovės, pripažinimo, 100 000 JAV dolerių kontrakto ir galimybės priklausyti prestižinei „Ford Model” grupei.

Iš karto po „Topmodelių” – 23.00 val. – „Tango TV” žiūrovų laukia antrasis „Emmy” ir „Auksiniu gaubliu” įvertinto ironiškojo serialo „Biuras” su kino superhito „Briusas visagalis” aktoriumi „Auksinio gaublio” laureatu Steve Carellu sezonas. Sekmadienio rytais vis tuo pačiu metu – 11.00 val. ir 11.30 val. – „Tango TV” žiūrovus žadins antrieji „Oliverio šou” ir „Mados reido” sezonai: gardžiausi pusryčiai su vienu talentingiausių pasaulio kulinarų Jamie Oliveriu ir mada su stilistu Mantu Petruškevičiumi.

Vakariniam poilsiui „Tango TV” sekmadieniais vis tuo pačiu metu – 22.00 val. – žiūrovus kvies įjungti „Aukščiausią pavarą” – BBC komandos rengiamą geriausią pasaulyje laidą apie prabangiausius ir greičiausius pasaulio automobilius, kuriuos aplenkti – žiūrimumu – galės gal tik „Šeimos bičas” – visame pasaulyje kultinė animacinė komedija suaugusiems, kuri pagaliau atkeliavo ir į Lietuvą ir bus rodoma sekmadieniais 23.00 val.

„Tango TV” savaitgalio vakarus – 23.30 val. – užbaigs naujausios ir erotiškiausios TV žurnalo „Playboy” merginos.

Savaitgaliais ir šiokiadieniais žiūrovai galės mėgautis ir tokiomis poilsinėmis TV naujienomis kaip realybės šou „Auklė skuba į pagalbą!“, naujutėlaičiu labai populiaraus legendinio serialo „Žavūs ir drąsūs“ tęsiniu, kuriame kažkada pamiltų herojų gyvenimai po 10-ies metų, veiksmo serialu „Žvaigždžių vartai“ ir tarptautiniu muzikos talentų konkursu „Naujoji banga 2007”.

Be šių smagių ir poilsinių naujienų naujajame „Tango TV” sezone žiūrovai pamatys ir jau pamėgtus serialus, tokius kaip „Moterų pasaulis”, „Septintas dangus” ir „Gimusi tapti žvaigžde”, teleromaną „Meilės sūkury”, realybės šou – „Namas 2“, „Ekstremalūs namų pokyčiai“ ir kitais projektais.

O taip pat naujame poilsiniame „Tango TV“ sezone bus gausu ir sporto transliacijų – televizija žiūrovus kvies aktyviai ilsėtis su „Formulės 1“ profesionalais, UEFA žvaigždėmis ir Edinburgo „Hearts“ žaidėjais bei sirgaliais.

Naujasis „Tango TV“ sezonas - nuo rugpjūčio 6 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją