Jame, pasak televizijos pranešimo spaudai, žiūrovai pamatys itin jausmingus penkių mažo miestelio moterų – Gabrielės, Bry, Lynetės, Siuzanos ir Edės – ir jų šeimų bei draugų istorijų tęsinius.

Antrasis „Nusivylusių namų šeimininkių” sezonas pasibaigė išties intriguojančiai – Edės Brit (akt. Nicollette Sheridan) kerštu padegant Siuzanos (akt. Teri Hatcher) namą. Tarp Gabrielės Solis (akt. Eva Longoria) ir Karlo Solis (akt. Ricardo Chavira) įsiplieskė nesantaika, kai jų vaiko surogatinė mama pajuto pirmuosius nėštumo požymius.

Lynetė (akt. Felicity Huffman) pradėjo įtarti, kad jos vyras Tomas (akt. Doug Savant) pasakoja neįtikinamas istorijas apie keliones į Atlantik Sitį. O Suzana išgyveno tikrą košmarą sužinojusi apie gatvėje partrenktą ir komos ištiktą mylimąjį Maiką (akt. James Denton).

„Pirmajame sezone sukūrėme tiek daug įvairių intrigų su neatsakytais klausimas, kad antrajame „Nusivylusių namų šeimininkių” sezone teko išaiškinti žiūrovui užuominas, atsakyti į visus klausimus. Trečiame sezone pataikėme tiesiai į aukso vidurį. Jame pamatysite dar daugiau dramos, persipynusios su komedijos elementais. Netrūks ir trilerio ar net detektyvinių siužetų”, – teigia „Nusivylusių namų šeimininkių” kūrybinė grupė.

Pirmosiose trečiojo sezono serijose žiūrovai taps naujos Siuzanos pažinties su dailiu vyriškiu liudininkais. Įsitrauks į Gabrielės ir Karlo skyrybų procesą, kuris gali visai netikėtai pasikeisti jiems pradėjus ieškoti dingusios jų vaiko surogatinės motinos.

Bry gyvenime pakvips sužadėtuvėmis, o Lynetei teks dėl savo vyro kovoti su kita moterimi…

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją