Šou, kurio metu dvi garsios poros rodo savo vokalinį meistriškumą, praėjusį sezoną sėkmingai rodė Pirmasis Rusijos kanalas. Naująjį sezoną prodiuseriai nusprendė rodyti šou tęsinį – „Dvi žvaigždės – 2“.

Kanalo vadovai tikisi sukurti dar sėkmingesnį projektą, todėl pasiryžo tenkinti visas primadonos keliamas materialines sąlygas, kad tik ji sutiktų. O Alos Borisovnos reikalavimai labai dideli – jos reikalaujama suma siekia milijoną.

Šaltinis iš Pirmojo kanalo pasakojo, kad už kiekvieną filmavimą primadonai mokama suma prilygs honorarui, kurį ji gavo už dalyvavimą komentatorės statusu finaliniame šou „Ringo karalius“. Nepaisant to, kad siūloma suma yra didžiulė, A. Pugačiova vis dar mąsto.

Praėjusį sezoną šou „Dvi žvaigždės“ vedėjai buvo Lolita Miliavskaja ir Aleksandras Cekalo. Ir Pirmojo kanalo vadovybė nusprendė, kad deramai buvusius sutuoktinius projekte gali pakeisti tik Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas., kurie artimai bendrauja jau ne vienerius metus. Tikėdamiesi, kad A. Pugačiova vis gi sutiks dalyvauti (o Maksimas Galkinas, kaip Pirmojo kanalo darbuotojas, nebegalės išsisukti), Pirmojo kanalo prodiuseriai nesvarsto kitų kandidatų.

Primadona ir parodijų meistras jau turi dalyvavimo „Dviejose žvaigždėse“ patirties. Baigiamojoje laidoje jie dalyvavo kaip svečiai ir sudainavo A. Pugačiovos to paties pavadinimo hitą. Ir tada Ala Borisovna ilgai nesileido įkalbama, bet ją įtikinti padėjo M. Galkinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją