Ankstesniais metais šventėje yra lankęsi Raimondas Paulas, Valerijus Leontjevas. Šiemet atvyksta Rusijos parodijų karalius Aleksandras Peskovas, sutikęs būti šlagerių karaliaus rinkimų komisijos nariu.

Dėl jo, kitų komisijos narių ir svarbiausia – publikos simpatijų Palangos scenoje susirungs 8 moterys ir 8 vyrai. Iš moterų šlagerių karaliene pretenduoja tapti Rosita Čivilytė, Neda, Aistė Pilvelytė, Andželika Petrikytė, Eva, Janina Miščiukaitė, Rūta Morozovaitė ir Rūta Lukoševičiūtė. Karaliaus karūną užsidėti svajoja Egidijus Sipavičius, Romas Dambrauskas, Vitalijus Pauliukas, Vladas Kovaliovas, Alanas Chošnau, Rolandas Petrikis, Viktoras Malinauskas ir Antanas Čapas.

Pirmuosius rinkimus 2002 metais nugalėjo renginio sumanytoja Birutė Petrikytė ir Stepas Januška, 2003-aisiais karaliumi tapo Rytis Cicinas, karaliene – Giulija, 2004-aisiais karūnas užsidėjo Birutė Dambrauskaitė ir Simonas Donskovas, 2005-aisiais – Vitalija Katunskytė ir Žilvinas Žvagulis, pernai – Žvagulio žmona Irena Starošaitė ir Kastytis Kerbedis.

Šlagerių karaliaus ir karalienės rinkimai – liepos 21 dieną 21 valandą per Lietuvos televiziją. Vedėjai Viktoras Gerulaitis ir Gabrielė Bartkutė.

Koncerto išvakarėse apšilimą prieš rinkimus Palangos scenoje surengs Aleksandro Peskovo parodijų teatras. Garsusis imituotojas persikūnys į Alą Pugačiovą ir Valerijų Leontjevą, Cher ir Nikolajų Baskovą, Laimą Vaikulę ir Charly Chapliną. Parodijų teatro šou Lietuvos televizija planuoja parodyti rugpjūčio 4 d. po „Panoramos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją