Trečioji šou savaitė bus įkaitusi kaip paplūdimio smėlis. „9,5 savaitės” pasipildė dar septyniais pretendentais į seksualiausio Lietuvos vaikino ir merginos vardą. Gundantiems vasariškiems išbandymams ryžosi Sezzy, Artūras, Gediminas, Agnius, Jūratė, Irma ir Evelina.

Seksualus ir iš proto visas merginas šokių aikštelėje vedantis diskžokėjus Sezzy dailiosios lyties atstoves žavi velniška šypsena, įspūdingomis tatuiruotėmis ir ištreniruotu kūnu, kuriuo galėtų varžytis net su seksualiuoju reperiu 50 Cent. Didžėjus šou „9,5 savaitės” sutiko dalyvauti prieš pat savo vestuves ir paskutinį kartą pajusti laisvo vyro gyvenimo skonį. Šiuo metu Sezzy jau vedęs ir medų kopinėja gimtojoje Turkijoje.

Pasak TV3 pranešimo, jo konkurentai – ne mažiau spalvingi. Ugniagesys ir gelbėtojas Artūras su iššūkiais susiduria kasdien, tačiau jų trokšta dar daugiau.

„Puikiai suprantu merginas ir galiu padėti bet kokioje situacijoje”, – sako kitas laidos Gediminas.

Deja, jau pirmąją išbandymų dieną, pirmadienį, jis neišlaikė merginų surengto egzamino ir buvo išsiųstas namo.

Tuo tarpu Agnius atvirai prisipažįsta, kad vienas geriausių jo sugebėjimų – „groti žmonių nervais”. Agnius nesijaudina, kad merginų nervų klavišais šiame šou gali pagroti kiek per stipriai: „Svarbiausia nebūti pilka pelyte ir parodyti, ką sugebi, o visa kita – nesvarbu.”

Vaikinai rinksis iš trijų itin drąsių ir įspūdingų merginų. Irma gali pasigirti ne tik dailiomis kūno linijomis, bet ir talentu demonstruoti cirko numerius. Juos ji parodys ir TV3 žiūrovams.

„Tai mano kraujyje. Be koketavimo – nė dienos!” – drąsiai prisipažįsta kaunietė Evelina.

Trečioji mergina, gargždiškė Jūratė, atvirai prisipažįsta, kad į šou ją atvedė ne tik iššūkių troškimas.

„Aš labai tingiu dirbti”, – šypsosi dalyvė ir priduria, kad kovoti dėl geidžiamiausios merginos titulo – ne darbas, o vien malonumas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją