Nepaprastų galių turinčius žmones – šio serialo herojus sukūrė tokių apdovanotų serialų kaip „Dingę”, „Nusivylusios namų šeimininkės” ir kitų kūrėjai, o juos suvaidino iš tokių televizijos serialų kaip „Greisės anatomija”, „CSI”, „Daktaras Hausas”, „Felisitė”, „Šešios pėdos po žeme”, „24 valandos”, „Visi myli Reimondą” ir „Kaulai” surinkti aktoriai.

Pasak TV3 pranešimo, fantastinė veiksmo drama „Herojai” pasakoja aštuonių žmonių, kurie ilgą laiką buvo kaip ir visi mirtingieji ir vieną rytą nubudo turėdami nepaprastų galių, istoriją. Vieni jų stengiasi nepastebėti, kiti, bijodami visuomenės reakcijos, stengiasi jas slėpti, o tretieji, suvokę kokią dovaną jie gavo ir kiek žmonių pasinaudoję ja gali išgelbėti, tampa tikrais herojais. Tiesa, tokių galių, pasirodo, turi ne tik šis aštuonetas…

„Tai įtempto, dramatiško ir mąstyti priverčiančio siužeto serialas”, – savo darbą pristato „Herojų” kūrėjai. Nors „Emmy” žiuri narių balsavimo rezultatai itin įslaptinti, Holivude jau pasklido kalbos, kad „Herojai” pretenduoja į šiųmetį „Emmy” kaip geriausias draminis serialas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją