„Mūsų projektas turės labai daug bendro, bet tuo pačiu ir labai skirsis, kadangi mes neperkame formato, o kuriame jį patys. Lietuvos realijos, žiūrovų skonis ir įpročiai šiek tiek skiriasi nuo amerikiečių, todėl įsipareigoti kurti identišką laidą mes nenorime“, - aiškino pramoginės laidos prodiuseris Kristupas Krivickas.

Anot pašnekovo, jų laida turėtų būti aktuali kiekvienai šeimai, kadangi, K. Krivicko manymu, daugiau nei 75 procentai lietuvių galėtų būti potencialūs projekto dalyviai. „Žiūrovas galės atpažinti savo gyvenimo situacijas, galbūt priimti tam tikrus sprendimus. Galima sakyti, kad tam tikra prasme tai bus visuomenės gyvenimo veidrodis“, - teigė prodiuseris.

„Visos vedėjos – žinomos Lietuvoje moterys, kurios turi ką papasakoti. Šioje vietoje jos yra patyrusios ir, galima sakyti, jos yra šito klubo narės, todėl kalbės netuščiai, galės su laidos dalyviais turiningai pabendrauti“, - apie laidos vedėjas kalbėjo K. Krivickas.

Viena naujojo projekto vedėjų – aktorė E. Jackaitė. Apie kitas vedėjas prodiuseris neprasitaria, tačiau sklando kalbos, kad viena iš trijų laidos vedėjų gali būti šiuo metu parduotuvėje „Kristiana“ konsultante dirbanti manekenė Renata Ražanauskienė.

Pramogų pasaulio užkulisiuose kalbama, kad laidos vedėjos vieta buvo pasiūlyta ir projekto „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ komunikacijos projektų vadovei Gretai Jansonaitei, tačiau moteris pasiūlymo atsisakė.

„Laida bus iš trijų segmentų ir kiekviena laidos vedėja turės savo sritį ir atsakingą darbą. Viena dalis yra romantiška su flirto elementais, kita – dramatiška ir aktyvi, trečia – apie grožį, todėl ir vedėja bus ta, kuriai labiausiai tinka konkreti dalis“, - užsiminė prodiuseris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją