Kas jame atstovaus Lietuvai, paaiškės dalyvių atrankoje, kuri vyks Lietuvos televizijoje rugsėjo ir spalio mėnesiais. Atrankinės vaikų Eurovizijos laidos prasidės iš karto po to, kai vasaros pabaigoje paaiškės, kas veš Lietuvos trispalvę į Eurovizijos šokių konkursą, rugsėjo 1-ąją vyksiantį Londone.

Pasak LRT pranešimo, Vaikų Eurovizijoje gali dalyvauti vaikai nuo 10 iki 15 metų, gimę nuo 1992 12 08 iki 1997 12 08.

Daina turi būti atliekama tik lietuvių kalba. Ji turi būti visiškai nauja, iki konkurso niekur neskambėjusi viešai. Dainos trukmė – mažiausiai 2 min 30 sekundžių, daugiausiai – 2 minutės 45 sekundės.

Konkurso scenoje gali pasirodyti daugiausia 8 atlikėjai, tarp jų – dainos kūrėjas. Dainos autorius turi būti vaikas, jis privalo dalyvauti pasirodyme – kaip dainininkas ar muzikantas. Aranžuotė gali būti ne vaiko.

Dalyvių paraiškų ir į kompaktinę plokštelę įrašytų dainų (arba dainų tekstų su natomis) LRT laukia iki 2007 m. rugpjūčio 20 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją