Per pirmąsias atrankos dienas komisiją labiausiai nustebino trečiakursė tarptautinio verslo studentė Dovilė Jablonskaitė. Ji prisipažino, kad į „Kelio į žvaigždes“ atranką atėjo susilažinusi su savo pussesere, „Mis Lietuva 2007“ Jurgita Jurkute.

„Su Jurgita susilažinome taip – jeigu ji laimi „Mis Lietuvos“ karūną, aš dalyvauju atrankoje į „Kelią į žvaigždes 3“. Kai Jurga tapo gražiausia Lietuvos mergina, teko vykdyti lažybų sąlygas ir pildyti anketą“, - šypsojosi Dovilė.

Dovilė dainuoja nuo mokyklos laikų, buvo kelių ansamblių narė. Praėjusiais metais ji stebėjo „Kelią į žvaigždes“, jai patiko Agnės ir Merūno dainos. „Atrankoje dalyvauju dar ir dėl to, kad mūsų giminėje jaunimui labai sekasi su realybės šou. Kitas mano pusbrolis Andrius Surblys laimėjo realybės šou „Baras2“, - juokėsi mergina.

Dinastijų tradicijas tęsia ir kita kandidatė į muzikantų kalvę – Dainė. Jos vyras Dunis ir svainis Vaidas dalyvavo muzikiniame realybės šou „Dangus“. Dabar realybės šou panoro dalyvauti ir 25 metų teisininkė Dainė Baumilė.

„Turiu stiprų pagrindą po kojomis, bet noriu įgyvendinti ir vaikystės svajonę. Grojau smuiku, dainavau chore. Tikrai nenoriu perspjauti vyro, kaip tik galėtumėme būti šeimynines duetas. „Kelias į žvaigždes“ yra geras prekės ženklas, dalyvavimas šiame šou yra puikus būdas pasiekti savo tikslą – tapti dainininke“, - sakė Dainė.

Pasak Dainės, eiti į „Kelią į žvaigždes“ ją skatina vyras Dunis Baumila. „Tačiau svainis Vaidas mano šį žingsnį vertina atsargiau. Jis sako, kad pramogų pasaulyje nėra lengva būti“, - pasakojo Dainė. - Jei būtų galima iš to pragyventi, norėčiau dainuoti. Tačiau bandyčiau suderinti ir teisę, ir dainavimą“.

Norintys išgirsti ir įvertinti Dainės vokalinius sugebėjimus, turite unikalią galimybę išgirsti trumpą, bet labai romantišką ištrauką iš vienintelės, prieš porą mėnesių teisinininkės įrašytos dainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją