2 išmintingos blondinės.
„Dviračio šou“ blondinės Cypa ir Gražkė vasarą neatostogauja, nes vasara – blondinių neršto metas. Blondinės vasarą aktyviausios, šiam sezonui jos ruošėsi jau nuo Naujųjų metų. Jos persikvalifikuoja į muzikos ekspertes ir LNK žiūrovams siūlo „Geriausius vasaros koncertus su blondinėmis“. Tai – daug šokių muzikos, nes blondinėms geriausia muzika ta, pagal kurią galima šokti, jau nekalbant apie dainavimą . „Geriausi vasaros koncertai“ – tik geriausios dainos, nes muziką užsako blondinės, pasižyminčios
superiniu
skoniu.

200 žaibiškų pasimatymų. Antradieniais, trečiadieniais ir ketvirtadieniais Lietuvoje – pasimatymų dienos. LNK pirmą kartą Lietuvoje įgyvendina vieną populiariausių TV formatų pasaulyje. Formatas: laidos herojus (-ė) renkasi sau porą iš penkių pretendentų (-čių). Jei pretendentas (-ė) nepatiko, šaukiama „Kitas!“ ir iš autobuso išlipa naujas šansas. Kiekvieno pasimatymo minutės virsta pinigais.

30 geriausių kovų. „Nacionalinė muzikos lyga. Vasara“ – specialus turnyras, kuriame dalyvauja populiariausių LNK muzikinių projektų dalyviai.

2000 skausmingų kilogramų. Visą vasarą storuliai iš XXL, bendrai sveriantys arti 2 tonų, mes svorį, o rugpjūčio pabaigoje paaiškės tas, kuris už kiekvieną numestą kilogramą gaus po tūkstantį litų. XXL – emocijos, laimėjimo ir pralaimėjimo skonis, azartas visą vasarą pirmadieniais per LNK.

6 gundantys nuliai. “Šeši nuliai milijonas“, populiariausia ir ilgiausiai Lietuvoje vykstanti viktorina, neatostogauja, nes Arūnas Valinskas negali nepralošinėti pinigų. Kol kas niekas nesumušė jo vedamos laidos rekordo – už teisingus atsakymus vienam dalyviui sumokėta 240 tūkstančių litų. „Šeši nuliai milijonas“ – nauju vasaros laiku 19.10 val.

12 valandų imperijos. „Roma“ – 100 milijonų litų kainavęs serialas „Emmy“ laureatas. 12 valandinių dalių istorinis epas apie prieštaringai vertinamus Julijaus Cezario laikus. Imperatoriaus ir jo pavaldinių asmeninis gyvenimas, politika ir jausmai, garbė ir išdavystė. Jo pastatymui reikėjo 4 tūkstančių kostiumų, kuriuos kūrė Oskaro laureatė April Ferry. Vien tik 1 250 porų apavo buvo užsakyta Bulgarijos fabrikuose. Didingose scenose, tokiose kaip Cezario triumfas, filmavosi net 750 aktorių.

20 metų svajonių. „Primadona“ – naujas ypatingai populiarus serialas Rusijoje. Trijų draugių svajonės, gyvenimai, sulaužyti likimai... Veiksmas vyksta net 20 metų, prasideda gūdžiu sovietmečiu ir baigiasi šiais laikais. Jame yra visko: mirtinos rizikos ir pasakiškos sėkmės, meilės ir valdžios. Į trijų pagrindinių aktorių vaidmens atlikėjas bandėsi net 7600 aktorių. „Primadonos“ veiksmas vyksta nuo Rusijos iki Bulgarijos, Šveicarijos, Italijos ir JAV. Filmavimo vietoms naudota net 200 interjerų - nuo rūsio ir moterų kolonijos iki prašmatnių Italijos vilų ir Braiton Byčo bordelių. „Primadonoje“ skamba 400 minučių originalios muzikos, specialiai serialui

„Bankininko draugė“ - garsiosios ir mylimosios „Primadonos“ tęsinys. Po 20 metų Zoja, Žana ir Miledi susitinka restorane, kuriame įvyksta sprogimas ir visos patenka į ligoninę.

1001 nusikaltimas. „Skydas“ - naujas požiūris į Los Andželo policijos darbą. “Skydas” pasakoja apie policininką, balansuojantį tarp gėrio ir blogio. „Skydą” JAV kritikai apibūdina taip: „Nešvankiausias, purviniausias ir kruviniausias policinis serialas, bet jis – geras serialas”. Naujas 4 sezonas.

4 pašėlusios moterys. „Seserys“ - naujas „Draugų“ prodiuserės Martos Kaufman ir serialo „Seksas ir miestas“ scenarijaus autorės Liz Tuccillo darbas. Serialas apie šeimą ir saitus, kurie sieja keturias mylinčias ir neišskiriamas seseris.

32 tūkstančiai akimirkų iš anapus. „Dolmenas“ – tiems, kurie nematė įspūdingos šešių serijų mistinė sagos. „Dolmenas“ buvo populiariausias savaitgalių serialas Lietuvoje. Kiekvieną jo seriją pažiūrėdavo ketvirtis milijono žiūrovų.

2000 minučių nuotykių. Iš viso keturiolika filmų pozicijų per savaitę! “Žiedų valdovas. Žiedo brolija”, “Oušeno vienuoliktukas”, “Aplink pasaulį per 80 dienų”, “Ko nori moterys” , “Greitas ir negyvas”, “Ponas Avarija”, “Kalbantys vėjui”, “Velnio sėkla”, - tai tik keli pavadinimai iš kultinių filmų sąrašo, kuriais LNK vasarą džiugins savo žiūrovus. Geriausi pasaulio filmai vasaros penktadienių vakarais per LNK!

100 valandų aistros. “Niekada tavęs nepamiršiu” į ekranus sugrąžina žiūrovų pamėgtąją Mariją Selestę - Sonya Smith bei patrauklųjį Gabriel Porras. Tai - skaudi turtingų rančos savininkų nuskriaustos mergaitės istorija.

„Lošimas iš meilės“ Chulijos Montano istorija apie gražią ir stiprią, tačiau nelaimingą moterį, gyvenančią pasaulyje, kur meilės ryšius lemia turtai - labiau mylimi tie, kurie turtingi ir galingi.

„Maištingas amžius“ - visame pasaulyje tapo jaunimo antrąja religija. Tai - „Kelio į žvaigždes“ Lotynų Amerikos versija.

„Pamotė“ – dar kartą siūlome kol kas paskutinį serialą su Meksikos pasididžiavimu, legendine aktore Victoria Ruffo, puikiai pažįstama iš serialo „Tiesiog Marija“.

3 vaikų istorijos. Serialai „Dvynukės“ , „Šaunusis Rupertas“, “Madigan kelionės” ir nauja nuotykių animacija patiems mažiausiems.

2 vyrai juodais drabužiais. “Jeigu“ vedėjai Jonas Banys bei Svaras ir vasarą kviesis žymius žmones, kuriuos provokuos įsigyventi į dramatiškas istorijas. Pokalbių laida, laužanti įsigalėjusius stereotipus ir patraukliai, suprantamai kalbanti apie tikrąsias vertybes, toliau vykdys savo misiją mažinti socialinę atskirtį, skatinti lyčių lygybę ir vienodas galimybes darbo rinkoje.

Karšta vasara su LNK – jau nuo liepos 9-osios.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją