Pirmasis pasakojimas – jau birželio 4-ąją. Kaip sekasi lietuvių prekeiviams Turkijoje? Galutinis turkiškų prekių taškas ir prieš gerą dešimtmetį, ir dabar tas pats – Gariūnai, rašo LRT.

Skirtumas tik tas, kad anuomet džinsus iš Turkijos skraidindavę patys, šiandien lietuviai prekes patiki vežėjams. Verslas tapo civilizuotas. Apie tai – D. Burkausko reportažas.

Kitą pirmadienį laukia pasakojimas iš Vengrijos. Kaip ir visos naujosios ES narės, Vengrija dar gerai mena laikus, kaip šios šalys varžėsi dėl stambiųjų investuotojų dėmesio. Šiandien vengrai gali didžiuotis atsikandę riebiausią investicijų pyrago kąsnį.

Jų šalyje gamyklas pasistatė „Audi“, „Suzuki“ „Bosch“, „Elektrolux“. Kuo Vengrija patraukli tarptautinėms kompanijoms? Verslo vilionių receptai – ateinančios savaitės „Euroversle“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją