„Tai padėka tiems, kurie artimo meilę rodo ne žodžiais, o darbais“, – LRT pranešime spaudai sako nenuilstanti labdaros idėjų puoselėtoja, „Žaliojo obuolio“ koncertų sumanytoja Edita Mildažytė.

Kartu su Edita jiems dėkos Janina Miščiukaitė ir Rimantas Brazaitis, Povilas Meškėla, Inga Valinskienė, Aistė Smilgevičiūtė ir Česlovas Gabalis, Kristina Kazlauskaitė ir Gediminas Storpirštis, Rūta Ščiogolevaitė, Neda, Asta Pilypaitė, „Bobų vasara“.

Kaip ir kasmet, dešimčiai „Bėdų turgaus“ didvyrių bus įteiktos skulptoriaus R. Kvinto sukurtos „Žaliojo obuolio“ statulėlės.

Daug emocijų iš skambių dainų ir šiltų širdžių – „Žaliojo obuolio“ padėkos koncerte birželio 3 dieną 21 val. per Lietuvos televiziją.

Koncerto įrašas – gegužės 29 dieną 19 val. Kongresų rūmuose (žiniasklaidos atstovai įleidžiami su žurnalisto pažymėjimu).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją