„Pirmąja vicemis“ paskelbta klaipėdietė moksleivė Kornelija Pintverytė. Ji pripažinta ir elegantiškiausia konkurso dalyve. „Antrąja vicemis“ tapo marijampolietė studentė Dovilė Juškevičiūtė.

„Mis foto“ titulas atiteko palangiškei moksleivei Justei Juozapaitytei.

Iš viso dėl gražiausios Lietuvos merginos vardo varžėsi penkiolika merginų – prie keturiolikos laidos „Grožio mokykla“ finalisčių šventinį vakarą prisidėjo ir „Mis Laikinoji sostinė“ Greta Kazlaitė.

Mis Lietuva studijuoja socialinį darbą

Mis Lietuva 2007 Jurgita Jurkutė Vilniaus universitete studijuoja socialinį darbą, ji yra trečio kurso studentė. „Mis Lietuva 2007“ konkurso nugalėtoja apdovanota 10 tūkstančių litų prizu, ji taip pat įgavo teisę atstovauti Lietuvai tarptautiniame grožio konkurse.

„Kartu su karūna gavau ne tik garbę, bet ir didelę atsakomybę už savo šalį. Padarysiu viską, kad kuo geriau atstovaučiau Lietuvai pasaulyje. Dviguba garbė yra būti išrinktai ne tik komisijos, bet ir tautos“, - pasakė J. Jurkutė.

Konkurso nugalėtoja Jurgita Jurkutė kaip vieną didžiausių savo, grožio karalienės, tikslų įvardija pagalbą našlaičiams. „Mano svajonė – padėti sugrįžti vaikams be tėvelių į šeimą. Stengiuosi iš visų jėgų įgyvendinti šią svajonę. Kaip aš sakau, visada reikia svajoti. Šis konkursas taip pat buvo mano svajonė. Jis atidarė duris į platesnius vandenis“, - po konkurso vaišindama visus karalienės tortu kalbėjo Jurgita Jurkutė.

Jurgita Jurkutė prieš septynerius metus yra laimėjusi „For supermodel Lietuva“ konkursą ir jau kuris laikas dirba modeliu. Jai teko dirbti Japonijoje, Pietų Korėjoje, Italijoje, Ispanijoje, Graikijoje, Vokietijoje.

„Mis Lietuvą“ išrinko komisija, vadovaujama mikrochirurgo Kęstučio Vitkaus. Komisiją sudarė TV prodiuseris Audrius Giržadas, aktorė Gražina Baikštytė, dizainerė Ramunė Piekautaitė, prodiuseris Rolandas Skaisgirys, Fotomenininkų sąjungos pirmininkas Antanas Sutkus, aktorė Adrija Čepaitė, tarptautinės sportinių šokių kategorijos teisėjas Ronaldas Kirvelis, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis ir „Mis Lietuva 2004“ Agnė Maliaukaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją