Praėjusią savaitę Asta ir Vytautas buvo paskutiniai, bet dar turėjo šansų pasilikti šou – reikėjo surinkti kuo daugiau žiūrovų simpatijų ir kuo aukštesnių komisijos vertinimų. Nors šį šeštadienį susumavus komisijos ir žiūrovų vertinimus paskutiniai turnyrinėje lentelėje buvo Sandra Chlevickaitė ir Andrius Bialobžeskis, Astos ir Vytauto tai neišgelbėjo.

„Žvaigždžių duetai“ koncertą skyrė Motinos dienai, o komisija buvo ypatingai dosni. Net penkios poros surinko maksimalų balų skaičių – keturiasdešimt. „Žvaigždžių duetus“ vertino autoritetinga komisija – operos solistai Vytautas Juozapaitis ir Aušra Cicėnaitė, baleto solistas Nerijus Juška ir Kultūros ministras, džiazo festivalių siela Jonas Jučas.

Žiūrovams labiausiai patiko aktorės Ingos Jankauskaitės ir Česlovo Gabalio duetas, sudainavęs „Mamos suknelę“. Antroje vietoje pagal žiūrovų simpatijas – Rusų dramos teatro vadovė Tatjana Rinkevičienė ir Povilas Meškėla su daina „Kelionė į Paryžių“. Itališka „Vivo per lei“ trečią vietą atnešė Renatai Ražanauskienei ir Deiviui.

Susumavus dviejų savaičių rezultatus, poros taip pasidalino vietas turnyrinėje lentelėje: Inga su Česlovu - pirmi, Tatjana su Povilu – antri, Vytautas su Arina – treti, Vidmantas ir Kristina – ketvirti, Asta ir Vytautas Malinauskas – penkti. Iškritus Astai ir Vytautui, „Žvaigždžių duetuose“ liko aštuonios poros.

Penktadienį LNK surengs specialią „Žvaigždžių duetų“ laidą, kurioje paaiškės, kaip poros pasiskirstys po keturias ir dalyvaus pirmajame bei antrajame pusfinaliuose. Po kiekvieno pusfinalio iš keturių porų liks tik dvi, ir galiausiai keturi duetai gegužės pabaigoje tiesioginio eterio metu susitiks projekto didžiajame finale dėl auksinio, sidabrinio ir bronzinio mikrofono. Specialioje penktadienio laidoje žiūrovams bus priminta šou istorija, iškritusios poros, smagiausios projekto akimirkos.

Turnyrinė lentelė:

01 INGA ir Č.GABALIS

02 T.RINKEVIČIENĖ ir P.MEŠKĖLA

03 V.GRUBLIAUSKAS ir ARINA

04 V.URBONAS ir K.KAZLAUSKAITĖ

05 ASTA ir V.MALINAUSKAS

06 R.RAŽANAUSKIENĖ ir DEIVIS

07 M.SUBELIS ir DONALDA

08 SANDRA ir A.BIALOBŽESKIS

09 V.RUMŠAS ir A.PILYPAITĖ