Šeimų, kurios vaikus gimdo iš meilės, o ne dėl pašalpų. „Motinos diena – puiki proga padėkoti šioms mamoms ir apdovanoti jas tuo, kuo galime – dėmesiu, šiluma ir dainomis“, – sako akcijos sumanytoja ir koncerto įkvėpėja Edita Mildažytė. Akciją globoja Ministras pirmininkas Gediminas Kirkilas, pats kilęs iš daugiavaikės šeimos, rašoma LTV pranešime.

Dainomis visas Motinos vardo vertas moteris sveikins Vladas Bagdonas, Deivis, Eduardas Kaniava, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, Povilas Meškėla, Gintarė Skerytė, Česlovas Gabalis, Inga Valinskienė, Egidijus Sipavičius, Irma, Edita Mildažytė, choras Ąžuoliukas“ ir grupė „Biplan“.

Rinkimuose dalyvauja dešimt pavyzdingų mamų iš visos Lietuvos, auginančių ne mažiau kaip penkis vaikus. „Mamų mamą“ dar galima rinkti iki gegužės 4 dienos skambinant telefonu 1567 ir balsuojant už labiausiai patikusią mamą. Trumpi pasakojimai apie dešimt šeimų, kurias kruopščiai atrinko LTV „Bėdų turgaus“ redaktorės, visą dieną sukasi Lietuvos televizijos eteryje.

Visos dešimt pasakojimų herojų gaus po vertingą juvelyrinį dirbinį – segę, ant kurios bus išgraviruotas kiekvienos mamos vardas. Seges mamoms įteiks visuomenėje populiariausi ir didžiausią autoritetą turintys žmonės. Daugiausia žiūrovų simpatijų pelniusiai motinai „mamų mamos“ segę įteiks akcijos globėjas Premjeras Gediminas Kirkilas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją