Finalai prasidės, kai iš devynių porų liks aštuonios. Daugiausia šansų palikti projektą turi aktoriaus Vytauto Rumšo ir Astos Pilypaitės pora, praėjusį šeštadienį gavusi mažiausiai žiūrovų balsų ir komisijos balų.

Žvaigždes vertino didžėjaus profesijos Lietuvoje pradininkas Arnas Klivečka, estrados dainų autorius maestro Mikalojus Novikas, aktorė Larisa Kalpokaitė bei komisijos pirmininkas operos solistas Vytautas Juozapaitis.

Komisija net tris poras įvertino maksimaliu balų kiekiu – visus dešimtukus surinko Seimo narys Vytautas Grubliauskas – Kongas ir Arina, aktorė Inga Jankauskaitė ir Česlovas Gabalis, verslininkas Mečilsovas Subelis – Tigras ir Donalda. Poras į galutines vietas rikiavo žiūrovai.

Žiūrovams labiausiai patiko Inga ir Česlovas, antrieji pagal žiūrovų balsus – verslininkė Asta ir Viktoras Malinauskas, tretieji – ultratriatlonininkas Vidmantas Urbonas ir Kristina Kazlauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją