Suskaičiavus pirmojo balsavimo etapo biuletenius paaiškėjo rinkimų „Vaikų balsas 2007” finalininkai, kurių trejetai pateko į antrąjį rinkimų turą ir varžysis dėl „Vaikų balso” statulėlių. Vaikų mylimiausiems statulėlės bus įteiktos birželio 1 dieną Kauno sporto halėje nuotaikingoje visų žvaigždžių apdovanojimų ceremonijoje, kūrybiniu pavadinimu „Žvaigždžių cirkas” . Į statulėles šiemet pretenduoja šie „Vaikų balso 2007” finalininkai:

nominacija „Vaikų metų grupė”: „69 Danguje”, „Mango” ir „Yva”; Iš viso šiai nominacijai pasiūlyta 18 Lietuvos ir užsienio muzikos grupių. Tarp dešimties mylimiausiųjų yra šios grupės: „LT United”, „SKAMP”, „Mokinukės”, „G&G sindikatas”, „Delfinai”, „InCulto” ir „Naujieji lietuviai”;

nominacija „Vaikų metų dainininkė”: Mia, Violeta Riaubiškytė ir Simona; Iš viso šiai nominacijai pasiūlyta 40 Lietuvos ir užsienio dainininkių. Tarp dešimties mylimiausiųjų yra šios: Taja, Atlanta, Vilija, Rūta Ščiogolevaitė, Jurga Šeduikytė, Augustė ir Adelija;

nominacija „Vaikų metų dainininkas”: Egidijus Dragūnas, Mantas ir Vilius Tarasovas; Iš viso šiai nominacijai pasiūlyti 38 Lietuvos ir užsienio dainininkai. Tarp dešimties mylimiausiųjų yra šie: Andrius Rimiškis, Alanas Chošnau, Grūdas, Andrius Mamontovas, Soliaris iš „Dangus 2”, Vaidas, Justinas iš „Dangus 2”.

nominacija „Vaikų metų daina”: „Mokinukių” daina „Ar mane matei?”, grupės „69 Danguje” daina „Gyvenu” ir Violetos Riaubiškytės daina „Pas tave einu”; Iš viso šiai nominacijai pasiūlytos net 78 Lietuvos ir užsienio grupių ir atlikėjų dainos. Tarp dešimties mylimiausiųjų yra šios dainos: „Mango” daina „Pažadėta meilė”, „LT United” daina „We Are The Winners”, Liudo iš „Dangaus 2” daina „Rytais”, Baggy B daina „Gyvenu gerai”, Viliaus Tarasovo daina „Išeinu”, Simonos daina „Mama, man jau 18” ir grupės „Yva” daina „Katyčių dainelė”.

nominacija „Vaikų metų sportininkas”: disko metikas Virgilijus Alekna, krepšininkas Mantas Kalnietis ir čiuožėjų pora Viktorija Perminaitė iš „Mango” ir Andrius Butkus iš „Žuvėdros”. Iš viso šiai nominacijai pasiūlyta 30 Lietuvos ir užsienio sportininkų. Tarp dešimties mylimiausiųjų yra šie: Šarūnas Jasikevičius, Arvydas Macijauskas, Ramūnas Vyšniauskas, Žydrūnas Savickas, Ričardas Berankis, Robertas Javtokas ir Simas Jasaitis

nominacija „Vaikų metų filmas”: „Garfildas 2”, „Haris Poteris ir ugnies taurė” ir „Ratai”; Iš viso šiai nominacijai pasiūlyta 70 filmų ir net serialų. Tarp dešimties mylimiausiųjų yra šie filmai ir serialai: „Arturas ir minimukai”, „Simpsonai”„Šrekas 2”, „Ledynmetis 2”, „Medžioklės sezonas atidarytas”, „Linksmosios pėdutės” ir „Bjaurusis ančiukas”.

nominacija „Vaikų metų knyga”: „Haris Poteris ir netikras princas”, „Mikė Pūkuotukas” ir „Eragonas”; Iš viso šiai nominacijai pasiūlytos net 127 knygos! Tarp dešimties mylimiausiųjų yra šios knygos: „Pepė Ilgakojinė”, „Heroinas”, „Ragana Lilė”, „Vilkas ir septyni ožiukai”, „Princesės dienoraštis”, „Magiška mokykla” ir „Riešutų duona”.

nominacija „Vaikų metų žaidimas”: „Yu-Gi-Oh”, „Alias” ir „Need for Speed Carbon”. Iš viso šiai nominacijai pasiūlyti net 67 įvairiausi žaidimai. Tarp dešimties mylimiausiųjų yra šie žaidimai: „Monopolis”, krepšinis, „Sims”, „Simpsonai”, „Under ground”, „Lego” ir futbolas.

nominacija „Vaikų metų profesija”: aktorius, šokėjas ir gydytojas; Iš viso šiai nominacijai pasiūlytos 62 profesijos. Tarp dešimties mylimiausiųjų yra šios profesijos: mokytojas, dainininkas, sportininkas, dailininkas, astronautas, teisininkas ir programuotojas.

nominacija „Vaikų metų žmogus”: laidų vedėjas ir dainininkas Marijus Mikutavičius, serialo „Bjaurusis ančiukas” pagrindinio vaidmens atlikėja Nelly Uvarova ir grupės „Yva” lyderė dainininkė Natalija Zvonkė; Iš viso šiai nominacijai pasiūlyti 62 garsūs Lietuvos ir užsienio žmonės. Tarp dešimties mylimiausiųjų yra šie žmonės: Prezidentas Valdas Adamkus, Ponia Alma Adamkienė, „Išsipildymo akcijos” globėja Nomeda Marčėnaitė, dainininkas Andrius Mamontovas, „SaŠa” duetas aktoriai Vytautas Šapranauskas ir Arūnas Sakalauskas, dainininkės Vilija ir Violeta Riaubiškytė.

Linksmiausi ir netikėčiausi „Vaikų balso 2007” nominantų pasiūlymai: „Vaikų metų grupė” – „Rubicon”, „Vaikų metų dainininkė” – Deivis ir Ramūnas Vyšniauskas iš „svogūnų”, „Vaikų metų dainininkas” – Vytautas Šapranauskas su daina „Katytės”, „Vaikų metų sportininkas” – Arnoldas Lukošius, kur šoko per „Euroviziją”, „Vaikų metų žaidimas”– „butelis”, „Vaikų metų profesija”– noriu būti Mamontovu arba sargu ir „Vaikų metų žmogus” – Žmogus Voras.

Antrasis „Vaikų balso 2007” balsavimo etapas prasidės balandžio 23 dieną ir truks iki gegužės 5 dienos. Šiuose rinkimuose kviečiami dalyvauti visi vaikai iki 18 metų amžiaus. Balsavimo biuletenių vaikai gali ieškoti spaudoje ir TV3 interneto svetainėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją