Kaip praneša TV1, iš dešimties į finalą patekusių grupių net keturios iš Lietuvos: entuziastinga berniukų iš Šiaulių grupė „Brainers“, kuri šiemet Lietuvos alternatyvios muzikos apdovanojimuose laimėjo geriausio metų albumo titulą, grupė „Sportas“, kurios dainą „Otter“ (angliškas „Ūdros“ variantas) dainuoja pusė Latvijos, dainininkė Dovė, išgarsėjusi praėjusių metų Eurovizijoje, bei festivalio „Euro rock“ nugalėtojai - grupė „Hetero“.

Pernai „Baltic New Music Chart“ laurus skynė lietuvių grupė „Axis“, šiuo metu linksmai gyvenanti Islandijoje su viltimi pamatyti Björk.

Laidoje taip pat bus galima išvysti žmones, kurie visus metus kūrė ir rūpinosi šiuo projektu bei žino nemažai paslapčių apie jame dalyvaujančius atlikėjus. Be to, bus galima išvysti tai, kas dažniausiai buvo slepiama visą „Baltic New Music Chart“ sezoną – filmavimų bei koncertų užkulisius.

Nuo 2003 m. „Baltic New Music Chart“ kasmet varžosi jaunos, netradicinės, gyvai grojančios grupės bei dainininkai iš trijų Baltijos šalių.

Jei jauti, kad kiti metai gali būti tau sėkmingi ir manai, kad atėjo metas būti pastebėtam, siųsk savo dainą ir muzikinio gyvenimo aprašymą elektroniniu paštu dusas@tv1.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją