Pastarąsias dvi savaites Gintarės ir Kęstučio duetas pelnė paskutines vietas – tiek iš komisijos, tiek iš gerbėjų, todėl susumavus dviejų savaičių rezultatus būtent jie ir turi pasitraukti iš šou, rašoma LNK pranešime. Į Kęstučio ir Gintarės vietą nestos jokia nauja pora, naujokų įpusėjusiuose „Žvaigždžių duetuose“ jau nebebus.

Mediumo vakaras buvo ypatingas – žvaigždės dainavo dainas iš populiarių miuziklų ir kino filmų. Daugiausia žiūrovų simpatijų nusipelnė aktorės Ingos Jankauskaitės ir Česlovo Gabalio duetas, atlikęs „Do, re, mi“ iš miuziklo „Muzikos garsai“.

Inga ir Česlovas sugebėjo pirmą kartą priversti padainuoti ir komisiją – kūrinį traukė ir Donatas Katkus, ir Gediminas Zujus, ir Larisa Kalpokaitė, ir Dalia Teišerskytė. Antroji daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukusi pora buvo Rusų dramos teatro vadovė Tatjana Rinkevičienė ir Povilas Meškėla, atlikę kūrinį „Ptica v klietkie“ iš „Paryžiaus katedros“.

Tačiau komisija daugiausia balsų skyrė „Mis Lietuvai 1996“ Sandrai Chlevickaitei su Gyčiu Paškevičiumi, atlikusiems Jurgos ariją iš „Velnio nuotakos“, ir verslininkui Mečislovui Subeliui su Donalda, dainavusiems garsųjį Franko Sinatros „New York, New York“.

Galutinėje dviejų savaičių turnyrinėje lentelėje pirmieji – Sandra ir Gytis, prieš kelias savaites vos neiškritę iš šou. Antrieji – Inga su Česlovu, kuriuos į aukštą vietą iškėlė žiūrovai. Tretieji – ultratriatlono čempionas Vidmantas Urbonas ir aktorė Kristina Kazlauskaitė, „Žvaigždžių duituose“ atlikę kūrinį „Edelvaisas“ iš miuziklo „Muzikos garsai“.

Šiuo metu rezultatai tokie:

VietaDuetas
01SANDRA ir GYTIS
02INGA ir Č.GABALIS
03V.URBONAS ir K.KAZLAUSKAITĖ
04M. SUBELIS ir DONALDA
05T.RINKEVIČIENĖ ir P.MEŠKĖLA
06R. RAŽANAUSKIENĖ ir DEIVIS
07S.BALANDIS ir VERONIKA
08V.GRUBLIAUSKAS ir ARINA
09V.RUMŠAS ir A. PILYPAITĖ
10K.IGNATAVIČIUS ir GINTARĖ
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją