Pasak TV1 pranešimo spaudai, pirmasis jų TV1 eterį išvys jau antrąją Šv. Velykų dieną. Nuotaikinga romantinė komedija, pavadinimu „Tekėk už manęs“, pasakoja apie bandymus suvaldyti likimą. Tačiau ir patys herojai nėra tikri, ar tai įmanoma.

Filme kartu su Audrey Tautou vaidina ir kitas žymus prancūzų aktorius Vincentas Peresas, daugeliui pažįstamas iš filmų „Fanfanas Tulpė“ bei „Paleistuvis“.

Balandžio 16 d. pristatoma kita romantinė istorija „Dievas didelis, o aš – mažytė“. Tai pasakojimas apie dvidešimtmetę Mišelę, kuri po dramatiškų skyrybų su vaikinu sutinka Fransua. Jis žydas, tad Mišelė nusprendžia pati priimti judaizmą.

Tačiau ne viskas taip paprasta, kaip norėtųsi.

Balandžio 23 d. Audrey Tautou pasirodys filme anglų kalba „Laiminga pabaiga“. Ji bus paprasta gatvėje gyvenanti mergina, tikinti, kad, jei tik pavyktų atsikratyti prancūziško akcento, ji tikrai taptų žymia kino aktore.

Visus šiuos filmus balandžio 30 d. užbaigs visame pasaulyje pripažinta magiška istorija „Amelija iš Monmartro“, pasakojanti apie merginą, kuri mažais stebuklais pakeis visų gyvenimus.

Išskirtinius filmus tradiciškai pristatys pirmadieninės rubrikos „Kino pavasaris“ šeimininkas Paulius Virbickas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją