„Žvaigždžių duetuose“ debiutuoja aktoriaus Vytauto Rumšo jaunesniojo ir Astos Pilypaitės pora, džiaugsmingai praneša LNK.

„Su Vytautu buvome susitikę tik porą kartų per renginius, kuriuos jis vedė, o aš dainavau. Man patiko švelnaus tembro jo balsas, bet niekada nemaniau, kad su juo teks dainuoti“, - šypsojosi Asta.

„Asta – puiki atlikėja, krištolinio balso savininkė, šiltas ir nuoširdus žmogus“, - gerų žodžių savo partnerei negailėjo Vytautas.

Pasak profesionalę šioje poroje atstovaujančios Astos Pilypaitės, jų duetas šiame šou bus natūralus, šiltas, „plačių vaikiškų akių“.

Vytautas viešai yra dainavęs vos kartą - pop operoje „Pasakų medis“ vaidino dainuojantį princą. Antras viešas pasirodymas su mikrofonu bus šį šeštadienį „Žvaigždžių duetuose“. „Man, kaip profesionaliam aktoriui, daug lengviau vaidinti, negu dainuoti, - juokėsi Vytautas. – Jeigu per spektaklį pasakai kokią nesąmonę, dar turi subtilių būdų pasitaisyti. O jei paėmei ne tą natą – jau atgal nebegrįši“.

26 metų Vytautas Rumšas yra Valstybinio Vilniaus mažojo teatro aktorius, žinomas iš vaidmenų spektakliuose „Trufaldino, arba Dviejų ponų tarnas”, „Maskaradas“, „Madam Bovari”, “Madagaskaras”, „Elitas“.

Vytautas labiausiai išgyvena, kad jų duetas turi labai nedaug laiko pasiruošti pasirodymams. Tačiau pora neina lengviausiu keliu – pirmosios dainos, kurias jie pasirinko atlikti – „Kregždutės“ iš miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“ ir „Tamsus langas“.

Pirmąjį poros pasirodymą vertino komisijos dirigentas Donatas Katkus, aktorė Adrija Čepaitė, Kultūros ministras Jonas Jučas ir dainininkas Stasys Povilaitis. Žiūrovų teismas – šį šeštadienį 19.05 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją