Jiedviem juokų dieną teks liaudiško restorano savininkų poros vaidmuo. Pas juos į svečius atvyks visa Lietuvos humoro ir muzikos grietinėlė: Raimondas Bingelis, Juozas Zavaliauskas, generoliškas muzikos duetas „Patruliai“, humoro grupė „Ambrozija“.

Taip pat laidoje dalyvaus „Pusbroliai Aliukai ir sesutė“ Silvija, Daina Bilevičiūtė su „Meilės deivėmis“, Apolonija Zizirskienė ir jos mergautinis sūnelis dainininkas Kavaliauskų Juozukas, Valdas Burnys ir ansamblis „Išjunk šviesą“, verslininkas iš klestinčių Druskininkų Vitalijus Cololo, ponia Stefa Navardaitienė, humoro grupės „Dzyvų Dzyvai“ ir „Spranžyna“, Vytautas Šapranauskas, Klarkas ir grupė „Vairas“, „Parodijų teatras“ ir dar daugybė mylimų svečių.

„Jo didenybė anekdotų karalius Raimondas Šilanskas į didžiausią Lietuvoje humoro šventę „Gintarinė šypsena 2007“ vėluos, nes užtruks gimdymo namuose. Su dviem žaviom mamytėm jis laukiasi dvynukų ir, kai tik įsitikins, kad kūdikiai ir mamos jaučiasi gerai, anekdotų karalius kaip vėjas su motoroleriu įlėks į šventės šurmulį”, – TV3 pranešime spaudai šmaikštauja džiugiai nusiteikusi humoro maratono vedėja liaudiško restorano savininkė A. Baukutė. Jam „Gintarinės šypsenos 2007“ vedėjai ruošia staigmenų ir dovanų – R. Šilanskas už humoristinę kovą su žalingais įpročiais bus apdovanotas kovinio peilio makštimi. „Šiame humoro vakarėlyje, kaip ir daugelyje smagių vakarėlių, neabejojame, neišvengsime ir konfliktų – čia bus daugybė išsipusčiusių, žavių moterų, tad nežinia kaip į jas reaguos mėgstantis kabinėtis Vitalijus Cololo… Į „Gintarinę šypseną 2007”, mūsų žiniomis, jis atvyks apsiginklavęs”, – praneša humoro maratono vedėjas liaudiško restorano savininkas M. Sėjūnas.

J. Zavaliauskas „Gintarinei šypsenai 2007” ruošia ypatingą humoro dozę. Jo didžiausias tikslas – įrodyti, kad publiką iki ašarų prajuokinti gali ir tie, kurie paprastai nejuokauja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją