Pasak „Viasat“ pranešimo spaudai, „Raudonojo kilimo apdovanojimų” nominacijos bus šios: „Metų sensacija”, „Metų įvykis”, „Metų projektas”, „Metų stilingiausias”, „Metų seksualiausias”, „Metų figūra”, „Metų realybės šou dalyvis”, „Metų pora”, „Metų įvaizdis”, „Metų geidžiamiausias” ir „Ryškiausia Lietuvos žvaigždė”, kuriai nominantus gali siūlyti gerbėjai.

Netrukus 101 Lietuvos žvaigždė sulauks kvietimų į išskirtinę prabangią ir iškilmingą apdovanojimų ceremoniją, kuri vyks kovo pabaigoje Vilniaus Rotušėje. Organizatoriai žada, kad svečiai bus apdovanoti išskirtiniu dėmesiu, o nugalėtojai - originalia rankų darbo statulėle.

Daugiausiai – net tris – pirmųjų Lietuvoje „Raudonojo kilimo apdovanojimų” statulėlių pretenduoja gauti dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, po dukart nominuoti: grupės „LT United” ir „69 Danguje”, dizaineris Juozas Statkevičius, stilistas Mantas Petruškevičius, dainininkė Violeta Riaubiškytė, laidos „TOP 10” vedėja Agnė Jagelavičiūtė, Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings, Eglė Mickevičienė, „Dangaus 2” vedėjas Marijonas Mikutavičius ir kiti.

„Vakaro metu žvaigždėms bus netikėtų ir malonių staigmenų. Stengiamės, kad čia žvaigždės ateitų ne dirbti, o pailsėti, pasidžiaugti ir pabendrauti vieni su kitais”, – sako K. Dapkevičius.

Balsuoti už ryškiausias Lietuvos žvaigždes iki kovo pabaigos galima internete www.viasat.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją