Penkių mažo miestelio moterų – Gabrielės, Bry, Linetės, Siuzanos ir Edės – ir jų šeimų bei draugų gyvenimus TV3 rodys ir naująjį rudens sezoną, rašoma pranešime spaudai.

Kalbama, kad trečiasis „Nusivylusių namų šeimininkių” sezonas bus paskutinis ir bene jausmingiausias, mat filmavimo metu kiekvienos iš serialo aktorių asmeniniame gyvenime vyko itin jaudinantys dalykai: seksualiosios Evos Longorios rankos ir širdies paprašė krepšininkas Tony Parkeris, Marcia Cross susituokė su ilgamečiu draugu Tomu Mahoney ir laukiasi dvynių, Teri Hatcher išleido ilgai kurtą knygą, Nicollettei Sheridan pasipiršo dainininkas Michaelas Boltonas, o Felicity Huffman pelnė „Emmy” už geriausią moters vaidmenį seriale ir šiemet pretenduoja gauti ir „Auksinį gaublį”.

Iki trečiojo „Nusivylusių namų šeimininkių” sezono šias penkias žavias moteris TV3 eteryje pirmadieniais nuo kovo 5 dienos kultinio serialo valandoje pakeis naujutėlaitis serialas „Šiaurės pakrantė” su nemažiau žavia ir žymia aktore „Beverli Hilso 90210” ir „San Fransisko raganos” žvaigžde Shannen Doherty.

Be jos seriale vaidina ir „Gelbėtojų” žvaigždė šviesiaplaukė Brooke Burns, „CSI” serialuose vaidinę aktoriai Jay Kennethas Johnsonas, Jamesas Remaras, Nikki Deloach, Kristofferis Polaha ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją