Beje, didžiausią staigmeną finalinėje laidoje pateikti žada kaip tik jis – paskutinę geriausių Lietuvos humoristų dvikovą M. Sėjūnas ves ne vienas. Į pagalbą jis pasikvietė puikiu humoro jausmu garsėjančią dainininkę Livetą Kazlauskienę.

Sena TV3 bičiulė M. Sėjūnui ne tik padės valdyti superfinalo aistras, o ir parengs su juo vokalinį duetą. Dainą plėšiantį „Juokovizijos 2006” vedėją jau matėme viename iš laidos anonsų, tačiau kaip jam seksis dainuoti su tikra estrados profesionale, pamatysim. Muzikinę superfinalo programą taip pat žada praturtinti ir viena iš anksčiau iškritusių „Juokovizijos 2006” dalyvių – stotingoji Mama Rock’n’Roll.

Na, o dėl Lietuvos humoro čempionų titulo ir dėl itin brangaus antikvarinio amerikietiško sportinio automobilio AMC „Javelin” varžytuvių superfinale kausis legendinis kolektyvas „Ambrozija” ir ne mažiau legendiniai Raimondas Bingelis bei Džiugas Siaurusaitis. Jų duetas „Senis ir jūra” praėjusį ketvirtadienį po itin atkaklios kovos nugalėjo vienus iš „Juokovizijos 2006” favoritų – „Dzyvų dzyvus”. Už R. Bingelį ir Džiugą iš „Be tabu” pusfinalyje balsavo rekordiškai daug laidos žiūrovų skaičius – 2022, o varžovai nuo jų paskutinėmis balsavimo akimirkomis atsiliko vos 22 balsais.

„Jeigu tai būtų buvę Amerikos prezidento rinkimai, tikriausiai balsus tektų dar ne kartą perskaičiuoti”, – juokauja finalininkų duetas. Paskutinė „Juokovizijos 2006” laida bus visu pusvalandžiu ilgesnė nei įprasta. Žiūrovai pamatys ne tik gyvai scenoje vaidinamas humoristų intermedijas, o ir iš anksto nufilmuotus komiškus siužetus.

„Pražiopsoti neįmanoma – „Juokovizijos 2006” supefinalas tarp dviejų didžiausių superšvenčių, supergeru vakaro laiku. „Ambrozija” prieš „Senį ir jūrą” – tai šventinės supersavaitės kulminacija per superteleviziją TV3!” – rankas trina „Juokovizijos 2006” maestro.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją