„Žvaigždžių duetuose“ pasaulio ultratriatlono čempionas Vidmantas Urbonas dainuos su Kristina Kazlauskaite, aktorė Inga Jankauskaitė - su Česlovu Gabaliu, Kauno ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius – su Gintare Karaliūnaite, „Mis Lietuva 1996“ Sandra Chlevickaitė - su Gyčiu Paškevičiumi, Seimo narys, džiazo festivalių rengėjas Vytautas Grubliauskas – Kongas - su Arina,

aktorius Saulius Balandis – su Veronika Povilioniene, vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė – su grupės „Patruliai“ vyrukais, aštuonių grožio konkursų dalyvė Renata Ražanauskienė - su Deiviu, Rusų dramos teatro vadovė Tatjana Rinkevičienė – su Povilu Meškėla, iliuzionistas Arvydas Stonys – su Irena Starošaite.

Kiekvienoje „Žvaigždžių duetų“ laidoje dirbs keturi vertinimo komisijos nariai. Nuolatinis komisijos pirmininkas bus operos solistas Vytautas Juozapaitis. „Žvaigždžių duetų“ premjeroje pirmuosius duetų pasirodymus be V. Juozapaičio vertins dar trys komisijos nariai – parlamentarė, poetė Dalia Teišerskytė, profesorius Donatas Katkus ir kompozitorius Gediminas Zujus.

„Žvaigždžių duetų“ komisija jau išgirdo pirmąsias projekto dalyvių dainas ir pateikė savo vertinimus.

„Man buvo labai gražu žiūrėti į žmones, kurie kasdien vilki dalykiniais kostiumais, atrodo šaltakraujai, o scenoje paima mikrofoną į rankas ir jų veiduose atsiranda gražus jaudulys. Tas jaudulys juos puošia. Mane labiausiai nustebino, kad ne tik aktoriai ir dainininkai turi klausą, gali geriau dainuoti, intonuoti. Šitas muzikinis žaidimas, kurį išvydau, man paliko puikų įspūdį. Visus žiūrovus šis šou užkrės gera nuotaika“, - įsitikinęs komisijos pirmininkas V. Juozapaitis.

Pasak komisijos pirmininko, jam smagiausia buvo vaidinti teisėjus ir polemizuoti su komisijos nariu profesoriumi Donatu Katkumi. „Profesorius šiame šou užėmė savotišką Alzhaimerio raiškos formą, vaidindamas, kad viską pamiršta. Komisijos diskusijos žiūrovams mūsų komentarai bus tikras humoro vakaras“, - juokėsi V. Juozapaitis.

„Aš žiūrėjau į tuos pirmąsyk dainuojančius žmones ir gailėjausi, kad pats nedainuoju. O galėjome su komisijos pirmininku, operos solistu Juozapaičiu susiorganizuoti duetą. Padainuotume kokią gražią dainą, o paskui meiliai žvilgtelėtumėme vienas kitam į akis, kaip kažkada Kuodis su Girijotu“, - su jam būdingu rimtumu kalbėjo profesorius.

Ir V. Juozapaitis, ir D. Katkus pastebėjo, kad kai kurie neprofesionalūs dainininkai turi tokius balsus, kurių galėtų pavydėti net operos solistai. Tačiau pirmajame savo pasirodyme „Žvaigždžių duetų“ dalyviai stebino ne tik puikiais vokaliniais sugebėjimais, bet ir meistriškais šou.

Žiūrovai išvys, kaip iliuzionistas Arvydas Stonys su cirko artistų dukra Irena Starošaite atlikdamas dainą legendinę dainą „Poliarizuoti stiklai“, dings nuo scenos, o paskui dainuodamas atsiras tarp žiūrovų. Nemuną šturmavęs pasaulio ultratriatlono čempionas Vidmantas Urbonas su aktore, dainininke Kristina Kazlauskaite dainuos garsiąją dainą „Žemyn upe“, scenoje plauks romantiška valtele ir bandys suvilioti garsiąją aktorę.

Vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė mes į šalį batelius ir su smagia buvusių policininkų grupe „Patruliai“ dainuos garsiąją „Raganų puotą“. Rusišką romansą „Ja tebia nikogda ne zabudu“ dainuos Rusų dramos teatro direktorė Tatjana Rinkevičienė ir dainininkas Povilas Meškėla.

„Žvaigždžių duetų“ dalyvius jau išklausė komisija, o žiūrovai jų premjerines dainas išgirs šį šeštadienį ir balsuodami pareikšti savo nuomonę. Mažiausiai balsų surinkusi pora paliks šou, į jų vietą ateis nauja. Duetai iš šou kris kas antrą savaitę. „Žvaigždžių duetų“ finalas vyks gegužės pabaigoje, laimėtojams bus teikiami auksinis, sidabrinis ir bronzinis mikrofonai.

Komisijos vertinimai, žiūrovų balsavimai ir pirmosios „Žvaigždžių duetų“ dainos – šį šeštadienį 19.05 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją