Paskutinėmis praėjusiųjų metų dienomis būtent Kęstutis Ignatavičius sutuokė savo būsimąją partnerę „Žvaigždžių duetuose“ Gintarę Karaliūnaitę.

„Tai grynas atsitiktinumas“, - LNK pranešime spaudai šypsojosi Gintarė, neslepianti, kad šiuo metu yra labai laiminga.

Kaip juokauja pats Kęstutis, jis jau sutuokė pusė Lietuvos. Kęstutis Ignatavičius jau septyniolika metų dirba Kauno miesto civilinės metrikacijos biuro vedėju. Kęstučio sąskaitoje – per 34 tūkstančiai vestuvių, tarp jų – grupės „YVA“ lyderės N. Zvonkės ir bavaro D. Zvonkaus, V. Šustausko, B. Petrikytės, S. Štombergo, I. Jurgelevičiūtės – Sėlenienės ir kitų įžymybių civilinės santuokų registravimas.

„Buvau mačiusi Kęstutį tik oficialių ceremonijų metu, jis visada man atrodė solidus, bet kai užtraukėme dainą, supratau, kad jis labai jaunatviškas ir pasiduoda netikėtumams“, - sakė Gintarė. Žinoma atlikėja labiausiai džiaugiasi tuo, kad dera judviejų su Kęstučiu balso diapazonai ir tembrai. „Kęstutis puikiai groja, todėl pažadame žiūrovams ne vieną kūrinį Kęstučiui akomponuojant akustine gitara. Turime pranašumų prieš konkurentus“, - šypsojosi Gintarė.

Kauno Rotušės ceremonmeisteris prieš tris dešimtmečius vadovavo ansambliui „Aitvarai“ ir buvo kolektyvo gitaristas. „Esu buvęs back vokalas, turiu šiokios tokios dainavimo patirties“, - sakė K. Ignatavičius. Gintarė su Kęstučiu planuoja atlikti šlageriu tapusią dainą „Gintarai“, kurią išgarsino Ž.Žvagulis ir I.Starošaitė. Beje, Kęstutis yra ir Lietuvos bajorų karališkosios sąjungos vadovas.

Naujas LNK muzikinis šou „Žvaigždžių duetai“ prasidės vasario 3-ąją. Šou, kuriame dalyvaus dešimt duetų, sudarytų iš profesionalių atlikėjų ir dainuoti mėgstančių žinomų žmonių, ves maestro Vytautas Kernagis. Beprotiškai fantastiškas muzikinis projektas truks net 17 savaičių ir gegužę baigsis įspūdingu finalu, kuriame bus paskelbtas žiūrovų išrinktas naujas auksinis žvaigždžių duetas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją