Didesnę šio serialo auditorijos dalį sudaro išsilavinę, aukštąjį ir aukštesnįjį išsilavinimą įgiję žmonės bei uždirbantys vidutines ar aukščiausias pajamas.

„Nenuostabu, kad serialo reitingai tokie aukšti. Žmonės pasiilgę nacionalinio kino, lietuvių aktorių, tautinių realijų“, - sako serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Serialas „Nekviesta meilė“ pasakoja apie verslininko Andriaus ir popscenos žvaigždės Mėtos šeimą. Šioje šeimos istorijoje susipina meilė ir išdavystė, pinigai, pavydas ir valdžia. Filmo realijos - lietuviškos, dažnai paimtos tiesiai iš gyvenimo, iš netolimos mūsų praeities, ar dabarties.

„Nekviestos meilės” režisierius – Alvydas Šlepikas, o pagrindinius vaidmenis atlieka populiariausių Lietuvos aktorių rinktinė: Inga Jankauskaitė, Saulius Balandis, Nijolė Narmontaitė, Adolfas Večerskis, Rimantas Bagdzevičius, Rimantė Valiukaitė, Andrius Bialobžeskis, Larisa Kalpokaitė, Monika Bičiūnaitė ir kiti.

Serialas rodomas pirmadieniais -ketvirtadieniais 20.00 val., penktadieniais – 20.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją