Laidoje savo sričių specialistai pasidalins savo politinėmis prognozėmis, kurios, kaip taisyklė, nebūna rožinės. Bet dažniausiai taiklios, praneša LRT.

„Man atrodo, kad vienas iš taikinių gali būti Konstitucinio teismo pirmininkas Egidijus Kūris“, – teigia R. Valatka. Tuo tarpu pasak V. Landsbergio, gali būti puolamas Prezidentas. „Gali kas nors tikėtis jį išstumti iš savo posto. Kai kurių paraiškų jau pasigirdo”.

Ekonomistas Gitanas Nausėda prisipažino, kad jis nekilnojamojo turto kitąmet nepirktų, nes yra ir perspektyvesnių rinkų. „Akcijų rinka išliks pakankamai įdomi“, – sako ekonomistas. Be to, jis prognozavo, kad „Mažeikių naftos“ toli gražu nelaukia ramūs laikai. Ta kova tęsis ir toliau. „Bus siekiama kai kurių jėgų sudaryti prielaidas sukurti itin nepalankias sąlygas koncernui veikti“.

VerslininkasRaimondas Kurlianskis prognozavo, kad 2007-aisias prasidės procesas, kurį būtų galima apibūdinti taip: „ne dideli valgo mažus, bet greiti – lėtus“. Jis taip pat patvirtino tai, kas jau ne vieną mėnesį sklando ore: „MG Baltic“ dalyvaus Rytų skirstomųjų tinklų privatizavime.

„Savaitės atgarsiai“ – kiekvieną antradienį 19.45 val. per LTV2. Vedėjas - Virginijus Savukynas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją