Dingusios, bet neprarastos LTV žvaigždės – „miestų ir miestelių“ ekspertė Nijolė Baužytė, legendinė diktorė Stasė Stankevičienė, buvęs „Panoramos“ veidas Ričardas Sartatavičius, automobilių žinovas iš „pa Utenas“ Valdas Vilūnas... Kartu su humoro klasiku Juozu Erlicku ir dabar eteryje dirbančiais vedėjais Algimantu Čekuoliu, Edmundu Jakilaičiu, Gustavu senovinėje pilyje jie ieško ... lobio.

Kas tas lobis, žiūrovai sužinos jau po Naujųjų. Nepasiklysti pilies menėse lobių ieškotojams padės Lavija Šurnaitė, Andrius Tapinas ir populiariausi Lietuvoje šokėjai – „Lietuvos šokių dešimtuko“ dalyviai ir vedėjai, rašoma LRT pranešime spaudai.

Rūta Ščiogolevaitė ir Mantas naujųjų metų naktį ne tik šoks, bet ir dainuos. Geriausias savo dainas atliks ir Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, Egidijus Sipavičius, broliai Kučinskai, Violeta Riaubiškytė ir „B'avarija”, „Mokinukės”, „Bobos”, „Trys panteros”, Vytautas Šiškauskas, „16 Hz”, Neringa Čereškevičienė, Neda Malūnavičiūtė, Gytis Paškevičius, Virgis Stakėnas, „Žvaigždžių kvartetas”, Daina Bilevičiūtė ir „Kastaneda”, „Delfinai”, Rytis Cicinas, „Tabasco”. Naujuosius sutiksime skambant nemirtingajai „Funikuli funikulia“, kurią atliks Deivis ir Eduardas Kaniava.

Tuos, kurie vidurnaktį nebus prie TV ekranų, galbūt sudomins kiek anksčiau rodomas Romo Dambrausko koncertas „Cafe Emigrant“. Koncertas skirtas tiems, kurie išvykę, su viltimi, kad sugrįžtų. Kol dar yra pas ką... Šmaikštus, graudus ir linksmas R. Dambrausko ir draugų – Nijolės Narmontaitės, Edmonto Čivinsko ir „Vairo“ koncertas – 20.50 val., po paskutinės šių metų „Panoramos“.

Sausio 1-osios vakarą – dar vienas koncertas tiems, kurie ilgisi melodingos muzikos. 18.35 val. prasidės Kauno muzikiniame teatre įrašytas 103-osioms lietuvių estrados klasiko Antano Šabaniausko gimimo metinėms skirtas koncertas. Dalyvauja visas Lietuvos estrados aukso fondas: Janina Miščiukaitė, Viktoras Malinauskas, Onutė Valiukevičiūtė, Nijolė Tallat-Kelpšaitė, Vytautas Kernagis, Nijolė Ščiukaitė, Stasys Povilaitis, Edmundas Kučinskas, Virgilijus Noreika, Stepas Januška, Rytis Cicinas, Rūta Ščiogolevaitė, Violeta Riaubiškytė, Adolfas Jarulis, Birutė Dambrauskaitė, Egidijus Sipavičius, Rasa Juzukonytė, Aleksas Lemanas, Aistė Pilvelytė, Ovidijus Vyšniauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją