Neatsitiktinai ir jo herojus, žavus, vis dar vienišas, Džo Tribianis iš „Draugų“ taip patraukia į Holivudą, kur savo amžino ir iš kojų iškertančio seksualaus pasisveikinimo dėka tikisi užkopti į Holivudo aukštumas. Apie tai ir pasakoja naujasis serialas „Džo“.

Čia veikia tokie veikėjai:

Džo Tribiano sesuo Džina. Ji yra Los Andželo kirpėja, priklausomai nuo nuotaikos tai glostanti sūnaus galvelę, tai raunanti jam plaukus. Ji artėja prie 40, o likimas, apdovanojęs ją tribianišku žavesiu, dar nepagailėjo ir proto.

Ji vynioja vyrus ant piršto lygiai taip pat, kaip Džo vynioja moteris. Džina mėgsta palaidyti liežuvį ir nebijo reikšti savo nuomonės. Po audringos jaunystės ją sutramdė tik gimęs sūnus. Kai nori, ji puikiai sutaria su Džo. Džina mėgsta erzinti brolį, tačiau iš tikrųjų juos sieja labai stiprus ryšys.

Maiklas Tribianis, 21 metų Džinos sūnus ir Džo sūnėnas. Jo grožis nekrenta į akis, o jis pats dar gerai nesuvokia savo žavesio. Maiklas labai protingas, tik jo žinios pasemtos iš knygų, o ne iš tikro gyvenimo, kuo visa šeima didžiai stebisi. Jis kremta mokslus Technologijos universitete, tačiau yra dar visai žalias ir tarp žmonių jaučiasi truputį gremėzdiškai.

Aleks Garet, naujoji Džo kaimynė Los Andžele, protinga ir pernelyg kukli. Dabar jai 30 metų, ji ištekėjusi ir nelaiminga, tačiau stengiasi nenuleisti nosies. Ji tikrai ne Džo skonio, tačiau matyti, kad jiedu vienas kitam rūpi ir anksčiau ar vėliau kaimynai susidraugaus artimiau.

Zakas yra naujas geriausias Džo draugas Los Andžele. Vidutiniškas, tačiau labai kantriai ir kruopščiai dirbantis aktorius, Zakas siekia šlovės keisčiausiais būdais. Kartais jis persirengia moteriškais drabužiais, be to, turi truputį režisieriaus patirties.

Gali būti, kad jis visiškai neturi namų, nes jis dažniausiai sukiojasi pas Džo. Zakas nėra giminė, jis tik draugas, tačiau taip prilipęs, kad yra laikomas šeimos nariu.

„Džo“ vaidmens atlikėją Mattą LeBlancą „Entertainment Weekly“ giria kaip baisiausią retenybę, kaip gražuolį, kuriam sekasi „mūrinio snukio“ komedijos. Amerikos numylėtinis, serialo „Draugai“ žvaigždė Mattas gal būtų ir netapęs aktoriumi, tačiau jo motina baiminosi dėl sūnaus pomėgio lakstyti motociklais.

Ji nusprendė, kad aktorystė yra mažiau pavojingas užsiėmimas negu profesionalaus lenktynininko karjera. Pirmąjį motociklą Mattas gavo dovanų būdamas vos 9 metų ir nuo to laiko dalyvavo begalėje lenktynių. Vėliau, prieš galutinai apsispręsdamas tapti aktoriumi, Mattas Le Blancas išbandė ir staliaus amatą.

1988 metais Mattas LeBlancas pradėjo rimtai mokytis aktorystės. Po metų jis gavo vaidmenį seriale „TV 101“, persikraustė į Los Andželą ir vaidino daugybėje Amerikoje populiarių TV serialų. Eidamas į „Draugų“ atranką, Mattas LeBlancas turėjo lygiai 11 dolerių, o už gautą pirmąjį atlyginimą pavalgė sočius pietus.

Didžiajame ekrane Mattas LeBlancas pasirodė 2000 metais, suvaidinęs „Čarlio angeluose“ kartu su Drew Barrymore, Cameron Diaz ir Lucy Liu, taip pat jo tęsinyje „Griausmingi Čarlio angelai“. Taip pat jis vaidino komedijoje „Pasiklydę kosmose“, „Edas“, „Visa karalienės kariauna“.

Serialas „Džo“ – antradieniais, 22.40 val. nuo sausio 2 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją