Beveik garantuotai vienam iš jų su partneriu atiteks 50 tūkst. litų vertės prizas. Kitam – „vos“ 20 tūkst.... Kiti dalyviai nuo jų gerokai atsilieka ne tik žiūrovų, bet ir komisijos mintyse, todėl padėtį pakeisti galėtų nebent naujametinis stebuklas...

O kad stebuklai vyksta, žiūrovai įsitikino praėjusį šeštadienį, kai mažiausiai balsų surinkę Seržas Gandžumianas ir Greta Šapkaitė teisę pasilikti gavo be kovos. Juos taip pat matysime metančius iššūkį Rūtai ir Mantui „Dešimtuko“ finale. Kaip ir į šokių salę sugrįžusį autsaiderį Vaidą Kukarėną, kuris su komisijos pagalba įveikė Laurą Imbrasienę.

Projekto dalyviai buvo vienodai palankūs tiek Laurai su partneriu Vadimu Šuško, tiek Vaidui su Katerina Voropaj. Dvi poros – Rūtos ir Manto – buvo palankios Vaidui, kitos dvi – Gretos ir Seržo – Laurai.

Tuo tarpu kitos šio mėnesio autsaiderės Laimos Paksienės neišgelbėjo net populiariausia Lietuvoje šių metų daina. Ji šoko ča-ča pagal „LT United“ „We Are the Winners“...

Penkioms finale dalyvaujančioms poroms iki paskutinio šou beliko kelios dienos. Per šį laiką jie turės paruošti du šokius – Lotynų Amerikos ir klasikinę siuitą. Kaip vakaro svečiai finale pasirodys daugkartinė šokių čempionė „Žuvėdra“, baleto artistas Nerijus Juška ir Pavelas Giunteris su perkusininkų grupe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją