Sekmadienį visiems „keliečiams“ teko grįžti į mokyklą – čia jie filmavosi naujamečiame LNK žiburėlyje. Reikšmingesni vaidmenys atiteko Simonai ir Radži. Jis atliko didžiausio mokyklos chuligano – Leo geriausio draugo – vaidmenį. Simonos vaidmuo skandalingesnis – ji tapo nėščia mokine.

„Visų pirma parašykite, kad aš – ne nėščia!“ – iš karto perspėjo atlikėja, kurios herojės vaiko tėvas – estrados princas Rytis Cicinas.

Simona pasakojo išsigandusi, kai jai pasiūlė vaidinti nėščią nepilnametę, bet išsiaiškinusi detales nurimo.

„Merūnas sakė, kad man tinka pilvukas, o aš vis tiek nejaukiai jaučiuosi. Juk man dar toli iki tikro noro turėti vaikų“, – galvą purtė Simona.

VAIDINO SU NAKTINIAIS

Paklausta apie vaidybos patirtį, Simona prisiminė 7 klasėje ruoštą spektaklį, kuriame ji vaidino princesę: „Taip, buvau princesė ant žirnio. O žirnis buvo krepšinio kamuolys. Tada pelnėme pagrindinį prizą – turbūt todėl, kad buvau apsirengusi gražiausiais savo naktiniais“, – juokėsi mergina.

Ir iš karto surimtėjo prakalbus apie Kalėdas – šios šventės ji ypač laukia. Praėjusiais metais Simona net nebūtų pagalvojusi, kad pas namiškius važiuos tiesiai iš koncerto. „Tai milžiniškas žingsnis link to, ko taip trokštu“, – tikino Simona ir pridūrė, kad šou pabaigos laukia su džiaugsmu ir baime, nes nežino, kaip reaguos žmonės. Ji pasiilgs suplanuotos dienotvarkės, dalyvių.

„Šis žiburėlio filmavimas – taip pat šventė. Smagu, kad galėsiu prisidėti prie žmonių, kurie tą vakarą žiūrės televizorių, geros nuotaikos“, – džiaugėsi „kelietė“.

AGNĖ BUS „SUVALGYTA”

Trakuose tokios kalėdiškos nuotaikos nesklandė. Nors savaitės finale ir nugalėjo Vilių, Agnė netryško džiaugsmu. Pirmiausia ji tai aiškino nuovargiu – 6 val. iš Klaipėdos grįžę „keliečiai“ kėlėsi 10 valandą ir važiavo į filmavimą.

„Be to, kai laimiu, niekas manęs ant rankų nenešioja. Kai pasakė, kad iškrinta Vilius, pagalvojau, kad dabar mane likę dalyviai suvalgys“, – niūrios nuotaikos neslėpė alytiškė.

Per pokalbį ji negailėjo aštrių frazių ir dalyvius, kurie seniai nebuvo atiduoti publikos teismui, pavadino besislepiančiais krūmuose.

„Kodėl turiu už visus atsėdėti? Radži man tikrai per stiprus, su juo turėtų varžytis Merūnas“, – tikino Agnė, save laikanti lygia tik Grūdui ir Simonai.

PIRKO DOVANAS DRAUGAMS

Grūdas ir šou naujokė Lina buvo daug nuotaikingesni. Mergina net padeklamavo Maironio eilėraščio „Trakų pilis“ posmą, o rokeris vieną po kito bėrė klausimus po pilį juos vedžiojančiai gidei.

„Norėčiau tokios monetos. O, pažiūrėk, kokia skrynia! Į tokį ąsotį tikrai daug alaus tilptų“, – lyg mažas vaikas aikčiojo Grūdas ir vėliau prisipažino, kad šiuo metų laiku nori būti su šeima. Tiesa, namiškiams kalėdinių dovanų jis nepirko. „Būsiu jiems geriausia dovana“, – aiškino vaikinas. Jis Trakuose pirko suvenyrus „keliečiams“. Kokie jie ir kam skirti, rokeris neišdavė.

„Dalyvavimas šiame šou – man geriausia dovana, – tikino Grūdas, o paklaustas, kokios dovanos iš tikrųjų norėtų, mįslingai nusišypsojo, – tegul tai lieka paslaptis“.