Kaip ir dera prieš ateinančius kiaulės metus, pradėti koncertą blondinės pakvies „Tikrus vyrus“. Be šio smagaus trio, koncerte dainuos Vilija, Deivis, Alanas Chošnau, Inga Valinskienė, Vudis, Aistė Pilvelytė, Mino, Gytis Paškevičius, Irena Starošaitė, Marijonas Mikutavičius, Vytautas Kernagis, Robertas Kupstas, N.E.O., Ovidijus Vyšniauskas, Edmundas Kučinskas, Žilvinas Žvagulis, Rytis Cicinas, RU United, Violeta Riaubiškytė ir kiti atlikėjai.

Beklausydamos šventinių dainų, blondinės ne tik aptars svarbiausius Kalėdų klausimus – šampano burbuliukus, dvylika patiekalų ant talijos, besmegenius ir Šv. Velykas, - bet ir susimąstys apie mūsų laikinumą šioje žemėje. Tačiau blondinės nepasiduos šventinei depresijai: „Bus kas ir buvę. Ir toliau žmonės švęs Kūčias, ir toliau valgys kūčiukus, ir toliau dainuos Kučinskas“...

Koncertą „Kalėdos su blondinėmis“ LNK rodys pirmąją Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją.

Tačiau koncertų maratonas prasidės kur kas anksčiau – pirmasis šventinis koncertas nuskambės jau gruodžio 23-ąją, dieną prieš Šv. Kūčias. Tai – grandiozinis koncertas su Lietuvos scenos žvaigždėmis, pavadintas „Šilumos ir ramybės Jums“.

Per Šv. Kūčias žiūrovai išvys ir išgirs gražiausius šventinius duetus koncerte „Gražiausi duetai Kūčių vakarą“, čia dainuos R. Ščiogolevaitė ir E. Sipavičius, Irma ir „Rebelheart“, Taja ir „Merlin“, Linas ir Simona, Sigita ir M. Puchovičius, J. Miščiukaitė ir K. Jablonskis, Arina ir „Tobasco“, R. Čivilytė ir Č. Gabalis, Laura ir A. Chošnau, Atlanta ir „Delfinai“ ir kiti gražiausi Lietuvos duetai.

Gruodžio 29 dieną bus rodomas didelis Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio koncertas. Nuo gruodžio 26 dienos prasideda „Kelio žvaigždes“ finaliniai koncertai – bronzinis, sidabrinis ir auksinis finalai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją