Šį projektą ruošiančios prodiuserių kompanijos „TV Pro“ atstovai kol kas šykščiai kalba apie projektą ir kruopščiai slepia dalyvių sąrašą. Beje, dalis laidos rengėjų paviešintų žvaigždžių, kurių daugumą sudaro dainininkai, jau atsisakė dalyvauti projekte.

Gintarė atsisakė

Vienas laidos sumanytojų Vytautas Masalskis daugiau nei prieš savaitę L.T. teigė, jog projekte dalyvaus Gintarė Karaliūnaitė, Irma Jurgelevičiūtė-Sėlenienė, Alanas Chošnau, „Mango“ merginos, aktorius Ramūnas Rudokas, Raimundas Bingelis. Tačiau sąrašas jau praretėjo.

Kaip L.T. jau rašė, projekte atsisakė dalyvauti A.Chošnau. Atlikėjas prisiminė, kad tuo metu, kai vyks šou, jis mėnesiui turės išvykti į JAV. Partnere turėjusi būti dainininkė Aistė Pilvelytė dalyvauti šou neatsisakė, tačiau V.Masalskis neatskleidė, kas užims A.Chošnau vietą.

G.Karaliūnaitė L.T. prisipažino, jog buvo sulaukusi pasiūlymo, tačiau vėliau jį atmetė.

„Iš pradžių mano požiūris į šį projektą buvo teigiamas, tačiau kai pradėjo aiškėti sutarties detalės, atsisakiau dalyvauti. Nepatiko viskas – pradedant vedėjais (ves dainininkė Asta Pilypaitė ir renginių vedėjas Dainius Martinaitis – aut. past.), baigiant laidos kūrėjais – šie man nekelia pasitikėjimo. Nesuprantu, kaip neprofesionalai gali šokti su neprofesionalais: jeigu grius, tai grius abu. Be to, supykau, kad laidos rengėjai, iki galo nesutarę su dalyviais, jų pavardes ėmė naudoti kaip reklamą“, – atvirai kalbėjo dainininkė.

Kruvinos kojos

L.T. žiniomis, projekto dalyvių sąraše yra buvusių „Dangaus“ dalyvių pora Natas su Viktorija, „69 danguje“ narė Goda Sabutytė, buvęs televizijos laidų vedėjas Aurimas Dautartas, buvęs „Naktinių personų“ narys Aras Vėberis, dabar kitų atlikėjų prodiuseris.

Jis L.T. vakar sakė, kad vakare pasirašys sutartį su laidos rengėjais ir mėgins čiuožti su dainininke Arina.

Mūsų dienraščio žurnalistams kai kuriuos dalyvius pavyko pagauti jau sukančius ratus ant „Akropolio“ ledo – praėjusią savaitę radome dainininkų porą Vaidotą Valiukevičių-Milano ir Rūtą Lukoševičiūtę, vakar – dainininkes Dainą Bilevičiūtę ir Ariną. D.Bilevičiūtė neslėpė, kad nuo kasdienių repeticijų jau nukentėjo kojos – pačiūžos iki kraujo nutrynė odą, dainininkė priversta jas tvarstyti.

Dar neapdraudė

Pasak „Mango“ prodiuserio Gintaro Bendžiaus, grupės merginos kasdien skuba į treniruotes Klaipėdos „Akropolio lede“. Kol kas geriausiai čiuožti sekasi Vikai, nes ji yra drąsesnė, nebijo rizikuoti. Anot prodiuserio, rimtų traumų merginos dar nepatyrė, tačiau „buvo visko“.

G.Bendžius tikisi, kad laidos rengėjai artimiausiu metu išspręs pačiūžų klausimą, nes čiuožti nuomotomis darosi pavojinga. „Pradedant jos puikiai tinka, tačiau toliau mokantis čiuožti reikalingos profesionalų pačiūžos, kitaip galimos traumos“, – L.T. sakė G.Bendžius.

Laidos rengėjų teigimu, „Ledo žvaigždės“ bus rodomos šeštadieniais, o filmuojamos savaitės viduryje. Dalyvių poros ruoš ne šokius, o vaidybines miniatiūras ant ledo. „Galima sakyti, kad tai bus mini spektakliukai ant ledo pagal tam tikrą muziką ir temą“, – sakė V.Masalskis.

Prodiuserio teigimu, su visais laidos dalyviais iki galo sutarta, o visą sąrašą ketinama paskelbti kitą savaitę. Tiesa, nuo traumų laidos rengėjai dalyvių dar neapdraudė.

„Deramės su įvairiomis draudimo kompanijomis. Kol kas dalyviai priversti saugotis traumų, bet artimiausiu metu juos apdrausime“, – žadėjo V.Masalskis. Anot jo, žvaigždėms už dalyvavimą šou pinigai nebus mokami.