Pasak serialo sumanytojų, jau keletą metų Lietuvos televizijose nebuvo nei vieno lietuviško serialo, todėl patyrusi serialų kūrėjų komanda nusprendė išleisti naują produktą. Serialo scenarijų kūrė bestselerių autorė Daiva Vaitkevičiūtė, ne vieną serialą „iškepęs“ ir prodiusavęs Rolandas Skaisgirys bei rašytojas Alvydas Šlepikas, kuris yra ir „Nekviestos meilės“ režisierius.

Serialą kuria prodiuserinė kompanija “Videometra”, kurios anksčiau sukūrusi tokius lietuviškus televizijos serialus kaip „Gedimino 11”, „Kartu”, „Sniego skonis” ir “Prokurorai”.

Pagrindinius vaidmenis seriale atlieka populiariausių Lietuvos aktorių rinktinė: Saulius Balandis, Monika Bičiūnaitė, Adolfas Večerskis, Nijolė Narmontaitė, Rimantas Bagdzevičius, Rimantė Valiukaitė, Andrius Bialobžeskis, Inga Jankauskaitė, Larisa Kalpokaitė ir kiti. Dainas ir muziką serialui sukūrė Aleksandras Makejevas ir Žeraldas Povilaitis.

Vienas serialo kūrėjų rašytojas Alvydas Šlepikas užsiminė, kad ekrane pasirodysiantys aktoriai ne tik vaidins, bet ir dainuos. Romantišką aktorės Ingos Jankauskaitės ir dainininko Aleksandro Makejevo duetą, kurio daina skamba serialo vinjetėse, pirmieji išgirdo į „Nekviestos meilės“ pristatymą atvykę svečiai. Tą vakarą savo debiutinę dainą atliko ir Laura Karvelytė, seriale vaidinanti keliu į žvaigždes keliaujančią Liną.

„Nekviestoje meilėje“ pasakojama vienos šeimos istorija, kurioje susipina meilė ir išdavystė, pinigai, pavydas ir valdžia. „Serialas skirtas visiems, kas seka savo pačių gyvenimus. Filmo realijos lietuviškos, dažnai paimtos tiesiai iš gyvenimo, iš netolimos mūsų praeities, ar dabarties“, - sakė filmo kūrėjai.

Andrius Žvinys (akt. Saulius Balandis) – verslininkas, Seimo nario, įtakingo ir apsukraus žmogaus Antano Barono (akt. Adolfas Večerskis) žentas grįžta iš biznio kelionės, jis laimingas, nes verslas klostosi puikiai, namuose jo laukia mylinti žmona, gražuolė popscenos žvaigždė Mėta (akt. Inga Jankauskaitė) ir dukrelė Vytė (akt. Evita Malaškevičiūtė), kurią Andrius beprotiškai myli.

Tačiau ne viskas yra taip, kaip atrodo iš šalies – kas iš tiesų laukia sugrįžtančio verslininko, kodėl už dailaus ir padorumo blizgesiu pridengto šeimos fasado atsiveria juoda aistrų, melo, išdavysčių ir klastos bedugnė.

Ar ilgai tvers broliška meilė, kuri riša Andrių ir jo brolį Steponą (akt. Rimantas Bagdzevičius), ar sugebės Andrius išsaugoti mylimą savo dukrelę Vytę, kodėl nelaiminga, nors ir prabangiai gyvenanti, įtakingo valdininko Stepono Žvinio žmona Nijolė (akt. Monika Bičiūnaitė), ar yra kas svarbiau žmogaus gyvenime už meilę ir garbę, padorumą? Apie tai serialas “Nekviesta meilė”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)