Pati L.Paksienė iš projekto kūrėjų pasiūlymų kol kas negavo. Iš pradžių juokais nuleidusi žinią apie dainavimą, moteris kaipmat pakeitė nuomonę išgirdusi, jog realiausiu jos dueto partneriu įvardijamas žinomas atlikėjas Kastytis Kerbedis.

„Čia jau jūs mane gundote. Man, kaip moteriai, K.Kerbedžio dainos labai patinka, klausydavausi jų daugybę kartų. Tikrai būtų smagu kartu padainuoti su šiuo atlikėju. Pranešėte gerą žinią“, – neslėpė džiaugsmo L.Paksienė.

Paklausta, kaip į tokį sprendimą reaguotų jos vyras nušalintas prezidentas Rolandas Paksas, moteris neabejojo, jog vyras ant jos nepyktų. „Dainuoti – tai ne šokti, nemanau, kad tai pakenktų mano ar vyro įvaizdžiui“, – įsitikinusi moteris.

Dainuoti nedraus

R.Paksas L.T. sakė, jog jo nebestebina jokie žmonos gauti pasiūlymai. „Bet kokiu atveju gerbsiu Laimos sprendimą, nors dar negirdėjau iš jos lūpų, kad norėtų dainuoti“, – tolerantiškai žinią apie žmonos televizinę karjerą sutiko politikas.

Nušalintasis prezidentas sakė nemanąs, kad nuolatinis žmonos rodymasis televizijoje padėtų per vasarį vyksiančius savivaldybių tarybų rinkimus.

„Esu įsitikinęs, kad Laima nenorėtų būti vertinama kaip prezidento žmona, o aš nenoriu slėptis už jos nugaros. Tuo labiau kad susitikimuose su Lietuvos žmonėmis išgirstu ne tik pagyrų dėl jos šokimo, bet ir neigiamų atsiliepimų“, – sakė jis.

O štai L.Paksienė įsitikinusi, kad jos dalyvavimas šokių projekte turi įtakos rinkimų rezultatams. „Juk ne veltui LRT stengiasi visokiais būdais mane iš laidos išmesti. Viskas aišku – jie nenori Paksui reklamos!“ – neabejojo ponia Laima.

K.Kerbedis susižavėjo

Nušalintojo prezidento žmonos išliaupsintas dainininkas K.Kerbedis taip pat neslėpė susižavėjimo galima dueto partnere.

– Kaip sekasi ruoštis naujam duetų projektui per LRT? – pirmadienį L.T. pasiteiravo dainininko Kastyčio Kerbedžio.

– O kas jums patvirtino, kad aš ten dalyvausiu?

– Gavome tokią informaciją. Taip pat sužinojome, kad dainuosite su L.Paksiene.

– Ką? Kerbedis ir Paksienė? Pirmą kartą apie tai girdžiu. Dar nežinau, ar dalyvausiu šiame projekte. Mano vadybininkai šiuo metu sprendžia, ar iš viso verta dalyvauti šioje velniavoje. Tai jau ir Paksienė numatyta? Žinot ką, parašykite, kadangi Laima nuostabiai šoka, tai Kerbedis pabandys ją išmokyti dainuoti.

– Tai ar buvo jums pasiūlymas dainuoti su ponia Laima?

– Ne, bet nuo jūsų žinios aš „kaifuoju“.

– O jeigu tektų dainuoti ne su L. Paksiene, su kuo pageidautumėte?

– Aš myliu tik vieną dainininkę Lietuvoje – Rositą Čivilytę.

– Kokią partnerę pasirinktumėte ne iš dainininkių?

– Užklupote nepatogioje pozicijoje. Net neįsivaizduoju. Nors labai norėčiau, kad su manimi sudainuotų ponia Kazimira Prunskienė, kurią aš gerbiu, myliu ir vertinu.

– Tai gal geriausia būtų, jei dainuotumėte ir su L.Paksiene, ir su K.Prunskiene?

– Gal geriau nepainioti. Pirmiau su ponia Laima, o antru atveju su K.Prunskiene, nes ją labai myliu.