„Gauname gana profesionalių muzikinių įrašų, kuriuose skamba puikūs ir stiprūs balsai. Manau, antrajame „Danguje” bus nemažai įspūdingų balsų – galbūt žiūrovai visai netrukus ekrane išvys ne vieną Augustę, Raselę, Joną ar Vaidą”, – sako „Dangaus 2” prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Šūsnį anketų gavusi „Dangaus 2” muzikos profesionalų komisija jau netrukus leisis į kelionę po didžiuosius Lietuvos miestus. Į atrankas bus kviečiami ne tik anketas atsiuntę, bet ir jų užpildyti dar nespėję talentai. Tai bus galima padaryti tiesiog per atranką.

„Dangus 2” atrankos komisijos kelionės po Lietuvą tvarkaraštis:

Gruodžio 14 dieną, ketvirtadienį – Klaipėdoje, prekybos centre „BIG”
Gruodžio 15 dieną, penktadienį – Šiauliuose, „Jaunimo centre”
Gruodžio 16 dieną, šeštadienį – Kaune, prekybos centre „Molas”
Gruodžio 19 dieną, antradienį – Vilniuje, prekybos centre „Europa”

Atrankose talentų klausysis ir juos stebės komisijos nariai: „Studijos” vadas Stepas Januška, „Delfinas” Stano, Alanas Chošnau, Lukas iš „Kastanedos”, „InCulto” lyderis Jurgis Didžiulis, „Skamp” trijulė, „Biplan” vyrukai, „B’Avarai” Deivydas Zvonkus ir Vilius Tarasovas, „Mango” merginos, Amberlife, prodiuseris Žilvinas Liulys, Virgis Stakėnas, „Jonio” vadovas Pranciškus Trijonis, šokių dėstytojas Kęstas Baranauskas ir dar daug garsių dainininkų bei muziką išmanančių profesionalų.

Visose atrankose garbinga ir muzikali komisija talentų lauks nuo 14.00 val. iki 20.00 val.

„Visi Lietuvos talentai, nepražiopsokit neįkainojamos progos dirbti su tikrais profesionalais, išmokti tikro dainavimo ir šokio judesio meno, elgesio scenoje ir galimybės tapti tikra žvaigžde, kuriai ploja ir žavisi tūkstantinės minios”, – ragina „Dangus 2” prodiuseris.

Anketą į realybės šou „Dangus” galima rasti didžiuosiuose Lietuvos dienraščiuose bei jų prieduose ir interneto svetainėse www.delfi.lt ir www.tangotv.lt

Kol dėl galimybės kopti į savo svajonių „Dangų 2” kovos nauji talentai, „Tango TV” siūlo savo žiūrovams prisiminti pirmojo muzikinio realybės šou dalyvius ir kiekvieną šeštadienį, 21.55 val. stebėti finalinius „Dangaus” koncertus.

Muzikos talentų ir būsimųjų žvaigždžių realybės šou „Dangus 2” – jau greitai per „Tango TV”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją