„Tai asmeninis švytėjimas, aš tiesiog iš naujo įsimylėjau žmogų, su kuriuo gyvenu jau daug metų... Ir dabar visus metus gyvenu be melo”, – prisipažįsta dainininkas.

Arnoldas Lukošius taip pat nenustygsta vietoje, jis šiandien laimingas – juk gavo tą dėmesį, kurio jam taip reikėjo. Atrodo, kad „Eurovizijoje” sušoktas šokis tėra tik smulkmena, bet Arnoldui jis tapo sparnais, rašoma TV3 pranešime.

Buvęs „Foje” būgnininkas Algis Kriščiūnas teigia, jog šiandien jis yra geriausiai apmokamas fotografas Lietuvoje.

„Galų gale atėjo ta diena, kai aš pats galiu būti lyderis ir kurti kažką nuo pradžių iki galo”, – sako jis.

Darius Tarasevičius tapo reikšmingo laikraščio redaktoriaus pavaduotoju, o Darius Burokas – gerbiamu finansininku. Visi pasiekė tai, apie ką svajojo, ir todėl šiandien jie vėl gali susitikti ir žiūrėti tiesiai vienas kitam į akis.

Tai iš tiesų yra įvykis, nes po grupės „Foje” išsiskyrimo buvo daug nesusipratimų, daug kartėlio. Visi grupės nariai turėjo surasti savo kelią ir jų paieškos buvo sunkios. A. Lukošius net palydovines antenas ant namų stogų montavo, nors paniškai bijojo aukščio. Buvo sunkių akimirkų, bet jos pasibaigė...

Dainininkė Irma Jurgelevičiūtė–Sėlenienė stebisi sukėlusi tikrą ažiotažą, įrašydama naują dainą kartu su skandalingai pagarsėjusiu politiku Viktoru Uspaskichu. Atlikėja jam pasiūlė kartu padainuoti, nes, jos žodžiais tariant, „geras, senas draugas” ponas Viktoras – charizmatiškas, jausmingas, protingas ir linksmas...

„Kodėl gi ne – padarysim nirealiai drauge”, – dainininkė juokiasi prisiminusi milijonieriaus atsakymą. Irma pripažįsta, kad jai gana malonu būti pavadintai „dar viena gražuole, aplankiusia bėglį Uspaskichą”. Tikina kitų gražuolių nemačiusi, o jei ir būtų, sako – svarbiausia, kad sietų šilti jausmai... O tų gražuolių būta daug – buvusios sekretorės, referentės, partietės… Kokios moterys ir kodėl lanko Viktorą Uspaskichą Maskvoje ir kaip šiandien gyvena legendinės grupės „Foje” nariai – „Lietuvos ryto televizijoje” jau trečiadienį 20.45 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją