Pasak LRT pranešimo spaudai, jau trečiąkart baudos šokį priverstai atlikti Laurai iš penkių kolegų buvo palankūs tik du: Laima Paksienė ir Vaidas Kukarėnas.

Tuo tarpu Gretą palaikė likusieji trys. Galimybę sugrįžti Laura dar turi gruodžio 23 dieną, jei pavyktų įveikti kitas gruodžio mėnesio „aukas“.

Projekto lyderiai šeštadienį nesikeitė: pirmoje vietoje, sušokęs stipriausią savo šokį pasadoblį, įsitvirtino Mantas, surinkęs 2508 žiūrovų ir 950 komisijos balsų, antroje, kaip ir praėjusį kartą, liko Rūta Ščiogolevaitė, pelniusi 2428 žiūrovų ir 900 komisijos balsų. Trečioje vietoje, kaip visada, – Laima Paksienė su 2361 žiūrovų balsu, iki šiol nepelniusi balsų iš komisijos.

Komisija ateinantį šeštadienį bus kaip niekad spalvinga: verdiktus šokėjams skelbs ne tik kontroversiškasis Jurijus Smoriginas, bet ir charizmatiškasis Vytenis Pauliukaitis.

Galbūt, netekęs abiejų Laurų – blondinės ir brunetės – „Šokių dešimtukas“ spindės mažiausiai dviem teisėjais – baltuoju ir juoduoju?

Panašu, kad ne tik šokėjų eleganciją, bet ir komisijos šmaikštumą linkę vertinti ir televizijos žiūrovai. Nuo pat atsiradimo tapęs viena žiūrimiausių laidų, „Šokių dešimtukas“ užsikariavo aukštąjį išsilavinimą turinčių žiūrovų simpatijas. Kaip rodo TNS-Gallup atlikti tyrimai, paskutiniąją lapkričio savaitę šią laidą žiūrėjo daugiausia – net 23 procentai išsilavinusių žiūrovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją