Tarp jų – miesto meras ir kaimo seniūnė, brolius auginanti našlaitė ir Lietuvą išgarsinę eurovizininkai, mokytoja ir verslininkas...Ir dvi Lietuvos televizijos žvaigždės, žiūrovų šį kartą įvertintos ne už spindėjimą ekrane: Zita Kelmickaitė, jau 35-erius metus tiesianti kelią liaudies dainai festivalyje „Skamba skamba kankliai“, ir Leonidas Donskis, už šviesias mintis mylimas ne tik mokslininkų ir studentų, bet ir futbolo aistruolių.

Anot LRT pranešimo žiniasklaidai, beveik mėnesį trukusios akcijos metu žiūrovai balsavo už dešimties LTV laidų nominuotus šviesuolius. Daugiausia žiūrovų simpatijų pelnę nominantai koncerte apdovanoti specialiomis „Daugiau saulės, daugiau šviesos“ statulėlėmis. Tačiau pagerbti scenoje bus visi trisdešimt.

Jiems scenoje lenksis Editos Mildažytės suburtos populiariosios muzikos ir operos žvaigždės, atlikusios netikėtus duetus iš populiarių klasikinių kūrinių. Koncerte matysime Asmik Grigorian ir Ievą Prudnikovaitę, Rūtą Ščiogolevaitę, Nedą, Deivį ir „Bobų vasarą“, Vytautą Juozapaitį ir „Tris panteras“, Aistę Smilgevičiūtę ir Vladą Kovaliovą.

Moderni klasika su Lietuvos televizijos ir scenos žvaigždėmis – koncerte „Daugiau saulės, daugiau šviesos“ lapkričio 26 d. 21 val. per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją