Kalėdos LNK žiūrovams bus istorinės ir todėl, kad būtent šiais metais pirmą kartą Lietuvoje per televiziją bus parodyti pastarųjų metų superfilmai „Haris Poteris“ ir „Žiedų valdovas“. Didžiųjų žiemos švenčių metu bus parodytos pirmosios abiejų filmų pirmosios dalys: „Haris Poteris ir Išminties akmuo“ bei „Žiedų valdovas. Žiedo brolija“.

Geriausios viso pasaulio kino pajėgos buvo sutelktos abiejų literatūros klasika tapusių J.K.Rowling ir J.R.R.Tolkieno kūrinių ekranizavimui. Abu filmai muša įvairiausius rekordus savo užmojais, biudžetais, garsių pavardžių, kostiumų, grimo, specialiųjų efektų gausa.

Stilingasis režisieriaus Steveno Soderbergho „Oušeno vienuoliktukas“ vos pajėgs sutalpinti visas ryškiausias kino žvaigždes viename filme. Savo numylėtinius čia išvys George Clooney, Brado Pitto, Julia Roberts, Matto Damono, Andy Garcia, Dono Cheadle gerbėjai.

Visame pasaulyje milžiniško pasisekimo sulaukusi iškart trijų Las Vegaso kazino apiplėšimų istorija prikaustys dėmesį nuo pat pirmųjų minučių ir nepaleis iki pat filmo pabaigos titrų. Čia tobulai dera puikus pasakojimas, stulbinantis režisieriaus, operatoriaus, montuotojų darbas.

85 mln. dolerių kainavęs filmas vien Jungtinių Valstijų kino salėse sugebėjo uždirbti beveik 185 mln. dol.

Keturių šventinių dienų kino maratoną LNK baigs milžinišku istoriniu epu „Aleksandras Makedonietis“, 2004 metais susukta ir 150 milijonų dolerių kainavusia režisieriaus Oliverio Stone istorine drama. Ji pasakoja vieno garsiausių karvedžių trumpo, bet labai šlovingo gyvenimo istoriją.

Filme apstu sukrečiančių karo vaizdų ir dramatiškų išgyvenimų, kurių centre - legendinis karvedys Aleksandras Makedonietis, gyvenęs vos 33 metus, bet visiems laikams patekęs į pasaulio istoriją.

Pagrindinį Aleksandro vaidmenį filme atlieka Colinas Farrellas, o greta jo LNK žiūrovai išvys tokias žvaigždes kaip Angelina Jolie, Valas Kilmeris, Anthony Hopkinsas, Christopheris Plummeris, Jaredas Leto.

Artėjančios Kalėdos LNK televizijos žiūrovams žada ne tik didelius filmus, bet ir daugybę specialių renginių, koncertų, „Kelio į žvaigždes“ didžiųjų finalų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją