Kritikų įvertintoje ir „Auksinį gaublį” bei „Emmy“ pelniusioje dramoje vaidina Dilanas Volšas, Džulianas Makmaonas, Džonas Henslis, Valeri Kruz ir Džoeli Ričardson. Serialo autorius – Rajenas Merfis.

Serialas rodo grožio pramonės užkulisus, kuriuose daromi tobulos išvaizdos žmonės. „Grožio peilis“ pasakoja apie du labai netobulus partnerius, geriausius draugus Šoną Maknamarą ir Kristianą Trojų, Majamio plastinės chirurgijos klinikos bendrasavininkius.

Grožio kliniką jiedu sukūrė kartu, sunkiu darbu, tačiau partneriai yra labai skirtingi – Kristianui visai nesunku užsimerkti į nelabai švarius pinigus, jį labai džiugina dailios pacientės ir privilegijos, kuriomis plastikos chirurgas gali naudotis dėl grožio pamišusiame Majamyje.

Jis amžinai išbadėjęs sekso nuotykių ir savo kerais vilioja naujas pacientes. Kristianas išdykauja, o Šonas taiso jo klaidas darbe. Šonas jaučiasi nusivylęs likimu ir norėtų „padailinti“ savo gyvenimą, nes gražus namas ir finansinė sėkmė nebeužgožia nenusisekusio vedybinio gyvenimo.

Šonas su Kristianu įsivelia ir į kriminalinius reikalus - susigundę dideliais pinigais po operacijos chirurgai netikėtai įsivelia į Kolumbijos narkotikų barono reikalus.

„Grožio peilis” - sąmojingas ir smagus, jame panaudotos tikrais faktais pagrįstos pacientų istorijos, kurios atskleidžia medikų pastangas išsaugoti pusiausvyrą tarp gydytojo praktikos ir pelnu bei narcisizmu grįsto plastinės chirurgijos verslo.

Nuo šio serialo reikia saugoti vaikus – jame yra pakankamai žiaurių operacijų vaizdų, mėlynėmis ir kraujosruvomis nusėtų pacientų veidų ar į prapjautą žaizdą grūdamų implantų.

„Grožio peilis“ – vėlais sekmadienio vakarais po NML – 22.20 val. nuo gruodžio 3 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją