Ko gero, daugelis TV3 žiūrovų prisimena pernai vasarą rodytą itin populiarų JAV realybės šou „Vyrai su sijonais”. Vienuolika naivių vyrukų, tikinčių, kad dalyvaus rimtame fizinių ir psichologinių jėgų išbandyme „Visi Amerikos vyrai”, tuomet pateko į nepavydėtiną situaciją – norėdami varžytis dėl ketvirčio milijono dolerių jie turėjo ne tik nusiskusti ūsus, pamiršti vyrišką elgesį, o ir pasipuošti moteriškais „atributais”: drabužiais, aksesuarais, aukštakulniais ir net dirbtiniais biustais!

Kiekvieną savaitę realybės šou „Vyrai su sijonais” dalyviai mokėsi vis naujų moters gyvenimo paslapčių: didžiulė grožio industrijos komanda jiems darė manikiūrą, šukuosenas, mokė vaikščioti su aukštakulniais, o patys dalyviai rengė mergvakarius su kokteiliais ir pasišnekučiavimus „tarp mūsų mergaičių” savo saldžiai moteriškai įrengtuose apartamentuose…

Štai šį moteriškai vyrišką nuotykį sumanė pakartoti net trylika Rusijos vyrų, dalyvaudami realybės šou „Tikri vyrai”. Šių vyrukų laukė ne mažesnis šokas, nei JAV realybės šou dalyvių – galvoję, kad tokiu pavadinimu realybės šou bus puikiausia proga prieš visą šalį įrodyti vyriškumą, daugelis dalyvių ėmėsi papildomų treniruočių bokso ringuose, baseinuose, treniruoklių salėse.

Tik pasirašę kontraktus jie sužinojo, kad treniruotis jiems reikės grožio salonuose, moteriškų drabužių parduotuvėse ir ant podiumo dėl „gražiausios ir moteriškiausios” titulo.

Jau pirmą dieną vyrai patyrė tai, už ką kitus savo lyties atstovus linkę pravardžiuoti necenzūriniais žodžiais ir niekinti: visiems jiems buvo padarytas makiažas, manikiūras, pedikiūras, šukuosenos, visi perrengti stilingais moteriškais drabužiais ir apauti aukštakulniais. Negana to, šitaip pasikeitę jie turėjo paskirti pasimatymą nieko nenutuokiantiems savo draugams triukšmingiausiame prekybos centre… Ir tai tik pirmos dienos išbandymai. Per visą realybės šou tryliktukui reikės išmokti dažytis, elgtis su brangenybėmis, džiovintis plaukus fenais, plauti indus, siurbti grindis, prižiūrėti vaikus, naudotis nėštumo testais ir net patirti savo kailiu, ką reiškia lauktis kūdikio ir niekur netilpti su padidėjusiu pilvu. Ir visa tai už 1 milijoną rublių!

Šio realybės šou kūrėjai sako: „Šis eksperimentas ne dėl juoko, o tam, kad vyrai kuo geriau pažintų moteris, o moterys – vyrus”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją