S. Siparis, kaip ir praėjusią savaitę iškritęs L. Juodvalkis, dar turės galimybę sugrįžti ant didžiojo parketo, lapkričio 25-ąją sušokęs baudos šokį. Tačiau šiuo metu Saulius abejoja, ar ryšis dar kartą šokti. Gydytojai dėl nugaros problemų jam apskritai patarė vengti bet kokio sporto.

Pirmą kartą į pirmąją lentelės vietą pakilo Mantas su Izabele Romanovaite, surinkę 2370 balsų. Iš jų net 1200 skyrė trijų narių komisija, susižavėjusi temperamentingu Manto pasadobliu. Mantui ant kulnų lipančios Rūtos Ščiogolevaitės ir jos partnerio Deivido Meškausko pasadoblis taip pat buvo įspūdingas, tačiau dėl lėto valso komisija jiems turėjo priekaištų, todėl iš viso skyrė 200 balsų mažiau, negu Mantui ir Izabelei.

Nepaisant to, bendra visų šeštadienių Rūtos ir Deivido balsų suma – 17551 – leidžia jiems tvirtai laikytis pirmoje lentelės vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją