200 šokėjų, tiek pat techninio aptarnavimo personalo, kone 100 garsiausių muzikos, scenos ir TV žvaigždžių, atlikėjų ir muzikantų – akcijos globėja Nomeda Marčėnaitė, Rytis Cicinas, Alanas Chošnau, Violeta Riaubiškytė, Inga Valinskienė, Rūta Ščiogolevaitė, Walters ir Kazha, Aušra Kilkuvienė, Taja, Aurelija Razmarataitė, Mama Rock’n’Roll, Edmundas Kučinskas, Atlanta, Jurga Šeduikytė, Rolandas Janavičius, Evelina Anusauskaitė, Aistė Pilvelytė, Giedrius Leškevičius, Andrius Rimiškis, Augustė, Sniegė, Mia, Amberlife, Vaidas ir Natas, grupės – „Mango“, „B’Avarija“, „Delfinai”, „Skamp“, „InCulto”, „Yva“, „69 Danguje“, „Mokinukės“, „Sel”, „Blogos mergaitės”, „Kastaneda“, „G&G sindikatas“, „Neo“, „Lemons Joy”, „Funky” ir kiti, šeši žymiausi kiekvienam pasirodymui šokius kuriantys Lietuvos choreografai, „Vaikų balse 2006” dalyvius žėrinčiais kostiumais puošusi dizainerė Jolanta Rimkutė, „Išsipildymo akcijos 2005“ paramos koncerto meno ir vaizdo direktorius Artur Szyman, neseniai apšvietęs ir gražiausias šių metų pasaulio merginas „Mis pasaulis” konkurse.

Tėvynėje jam nuo 2001-ųjų patikėti kasmetinių svarbiausių šimtatūkstantines minias renkančių ir gyvai per TV transliuojamų muzikos festivalių, tokių kaip Sopoto, Vudstoko ir Opole apšvietimas, be jo koncertiniuose turuose Lenkijoje neapsieina ir tokios žvaigždės, kaip Joe Cockeris ar Craig David's.

Specialiam koncertui Briuselyje „Eurovizijos 2004” nugalėtoja Ruslana taip pat pasirinko būtent A. Szymaną. Dirbti su „Išsipildymo akcijos 2006“ paramos koncertu profesionalas iš Lenkijos atvyksta su savo komanda.

„Išsipildymo akcijos 2006” paramos koncerte, kurį režisuoja garsiausių renginių Lietuvoje tokių kaip „Vaikų balsas”, „Lietuvos garbė”, „Išsipildymo akcijos” paramos koncertai – režisierė Rasa Micachienė, žvaigždės atliks net 40 teatralizuotų numerių, kuriuose po praeities egzotiškąjį pasaulį koncerto žiūrovus ir visus vaikus iš akcijoje dalyvaujančių globos namų kvies keliauti pėsčiomis, šokio ritmu, dviračiais, lėktuvais, automobiliais, laivais ir laiko mašina.

Paramos koncertas per TV3 bus rodomas tiesiogiai gruodžio 22 dieną. Visos akcijos ir paramos koncerto metu surinktos lėšos bus skirtos padėti silpniausiems globos namų auklėtiniams ligoniukams: valstybės nekompensuojamiems arba tik iš dalies kompensuojamiems vaistams pirkti, operacijoms atlikti, jų reabilitacijai, medicininei įrangai ir kitoms reikmėms.

Šiandien „Išsipildymo akcijoje” jau dalyvauja 109 Lietuvos kūdikių ir vaikų globos namai, kuriuose auga 6147 tėvų palikti vaikai. Iš jų net 1802 vaikams reikalinga būtinoji medicinos pagalba ir priežiūra, o 1236 vaikams – nauji tėčiai ir mamos.

Padėti jiems jūs galite: skambindami arba siųsdami SMS su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 Lt) ir 1891 (auka 5 Lt), pirkdami oranžines akcijos paramos apyrankes, kurios prekybos centruose pasirodys jau kitą savaitę, pervesdami pinigus į sąskaitą banke (sąskaitos numeris SEB Vilniaus banke LT89 7044 0600 0385 2791, banko kodas 70440), pirkdami bilietus į didįjį ir įspūdingą visų žvaigždžių akcijos paramos koncertą, kuris vyks Vilniuje „Siemens” arenoje gruodžio 22 dieną, ir aplankydami vaikučius globos namuose atvirų durų dieną – gruodžio 9-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją