Leonas dėl pralaimėjimo nė kiek nenusiminė. Pasak jo, pagaliau galės nors šiek tiek atgauti jėgas, nes derinti gydytojo praktiką ir šokius – sunkiai įveikiama užduotis... Šį šeštadienį L. Juodvalkį susigrąžinti į šokių aikštelę panoro trys kolegos šokėjai: Vaidas Kukarėnas, Laura Imbrasienė ir Greta Šapkaitė. Už Laurą ir jos partnerį Arūną Polionovą balsavo penki: Seržas Gandžumianas, Saulius Siparis, Rūta Ščiogolevaitė, Laima Paksienė ir Mantas.

Pirmąjį kartą šokant baudos šokį Lauros konkurentas buvo fotomenininkas Pripsas, jai pralaimėjęs vos vienu balsu.

Paskutinio šeštadienio naujovė – komisijos narių pageidavimu kiekvienam komisijos nariui suteikta galimybė skirti 1000 balsų labiausiai to vertiems šokėjams. Šie balsai prilyginami telefonu gautiems žiūrovų balsams. Kiekvienas iš trijų komisijos narių gali juos padalinti penkiems šokių projekto dalyviams. Šokių profesionalų manymu, tai bus savotiškas filtras, padėsiantis į finalą patekti geriausiems.

Šį kartą žiūrovai buvo labiausiai palankūs Laimai Paksienei, tačiau, nesulaukusi nė vieno komisijos nario palaikymo, nušalintojo prezidento žmona nukrito į trečiąją vietą. Susumavus ir žiūrovų, ir komisijos balsus, galutinėje lentelėje ją aplenkė Rūta Ščiogolevaitė ir Mantas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją